Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Инаку се спомнува дека ПСЖ за да направи место т.е да ослободи пари за Ди Марија ќе го продава Кавани и тоа во Манчестер...не знам дали е шпекулација или нешто сериозно.

Нема место за Кавани, Перси е секако прв тим. :P

1385679_670014359747399_8394345175644564113_n.jpg

Ај честито нека е! Се гледа по сликата оти е среќен што иде, како што кажа тој во најјаката екипа во Светот! :vozbud:

@The Edge^ играј му ти на поени па ќе прајме маабет. И повредан бех неможаах да са движум. И доста бега, јави се да а решиме еднш за секој пт!

Ian Kenrick ‏@IanKenrick97 4m
Have to feel sorry for Cleverley with the amount of abuse he gets, captain tonight will really lift his confidence

!!???
Да бе,

има најава дека Клеверли ќе биде капитен :) и сеа го тролаат на твитер малце :)

Ван Гал е звер ! Јако ќе е Руни да игра на теренот и Клеверли да биде капитен.

Ај баш да видиме дали има вистина во сето ова :)

@The Edge^ играј му ти на поени па ќе прајме маабет. И повредан бех неможаах да са движум. И доста бега, јави се да а решиме еднш за секој пт!

Хахахаха ако бидум концентриран и одморан ќе го тепум :D

Ќе го бараат Реал Клеверли за некоја година ;)

#mufc XI vs @OfficialASRoma: Johnstone; Jones, Evans, Blackett; Valencia, Cleverley (c), Herrera, James, Welbeck; Mata, Rooney
На клупа се сите освен Рафа кој има повреда.

The fastest man on earth has reiterated his desire to play for Manchester United one day, with Usain Bolt stating that it is his 'dream' to pull on the red shirt.
When asked at his Commonwealth Games press conference in Glasgow if he wanted to play for United one day, Bolt smiled and said: 'Definitely. 'It's a big dream. Believe in me.'

In a bizarre press conference where the majority of questions were non-Commonwealth Games-related, the Jamaican declined an offer of a kilt.
'Red is not my colour,' he joked.

:pos: :icon_lol:
Малце ми е контрадикторен ама нема везе! :LOL:[DOUBLEPOST=1406400584][/DOUBLEPOST]Мислам дека вечерва е D-day за Клеверли. Намерно е ставен капитен и мислам дека ќе игра 90мин. Вечерва ќе одлучува веројатно дали да го задржи или да го продава. Можеби минатата утакмица важеше тоа и за Флеч. Им ја предава „штафетава“ некако на кандидативе, не е нормален. :icon_lol:

Манчестер ќе се дава на аренаспорт1 ?

Sent from my HUAWEI Y300 using Tapatalk

За нас сиромасите што немаат Арена спорт се наоѓа некој сопкаст ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom