Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

добро полувреме :D ... бтв напнавте со клеверли, очигледно му ја дава лентата за да му крене самодоверба на младичот. Сите се солидни супер играат вклучуваајќи ги и велбек и клеверли ... инаку блекет би можел комотно да игра и прв тим !!!!

Не ме бендисува формацијата.
5 мина во средина се гушат.

Едноставно ги обожаваме овја од Рома:pos:,инаку ова со Клеверли капитен,мислам дека е некој компромис,демек ни Руни ни Перси,што секако е глупост.

Абе не се заебавајте, капитен е зашто ќе ги игра сите 90 минути.. заради ништо друго.

Иначе има многу простор за поправање во системов, ама ајде бар резултативе ќе ги држат малце пооптимистично расположени.

Руни сака да му покаже на ЛВГ дека тој ја заслужува капитенскта лента :).
А и стварно ја заслужува. Ќе биде ептен педерски ако му ја даде на РВП кој е само 2 години во клубов. Подобро на Клеверли да му ја даде.

Заборавате да кажете што направи копитоно, 2ра минута.
Од кај го ископа овој голман? Овој не е за во Локомотива, не за во Утд. :)

E trese Branko.
Akcijava vo koja beshe penalov, auuuu, stojaneeee.

Kolku samo ne unazadi Mojs. U sekoja prilika ke go kazhuvam ova.[DOUBLEPOST=1406408492][/DOUBLEPOST]Inache, utakmica i pol, 10-0 gol razlika.
Ima razlika :)
на скала од 1 до 10 колку не уназади мојсо ? :D

и реално ја заслужува, а од Клеверли дефинитивно играч не бидува
Па да и јас мислам дека Руни и заслужува да биде нов капитен тој ни е најдобар играч во тимот и лидер на тимот, а и најдолго време е овде.:)

Neka NE mu ja dava lentata na Rooney.
Ako ja dobie, nema da igra vaka.

Мора во одбрана да се земе некој, еден да фали од главните 3 како вечер и одма проблеми.

Neka NE mu ja dava lentata na Rooney.
Ako ja dobie, nema da igra vaka.
Искрено незнам дали ако не му ја даде ќе игра вака. Цел живот чека да биде капитен и сега ако го заебат ќе му падне моралот мислам. Незнам ама мене така некако ми изгледа. А ако му ја даде има да ора. Ужива во улога на лидер бе, не заебавај. :)

Која разлика е само од овој тим до тој од Мојсовата камено доба...

Еве добар стрим, доколку некој се вклучува покасно: http://dazsports.org/daz5.html

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom