- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 11.029
- Поени од реакции
- 12.369
и реално ја заслужува, а од Клеверли дефинитивно играч не бидуваРуни сака да му покаже на ЛВГ дека тој ја заслужува капитенскта лента.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и реално ја заслужува, а од Клеверли дефинитивно играч не бидуваРуни сака да му покаже на ЛВГ дека тој ја заслужува капитенскта лента.
Едноставно ги обожаваме овја од Рома,инаку ова со Клеверли капитен,мислам дека е некој компромис,демек ни Руни ни Перси,што секако е глупост.
А и стварно ја заслужува. Ќе биде ептен педерски ако му ја даде на РВП кој е само 2 години во клубов. Подобро на Клеверли да му ја даде.Руни сака да му покаже на ЛВГ дека тој ја заслужува капитенскта лента.
на скала од 1 до 10 колку не уназади мојсо ?E trese Branko.
Akcijava vo koja beshe penalov, auuuu, stojaneeee.
Kolku samo ne unazadi Mojs. U sekoja prilika ke go kazhuvam ova.[DOUBLEPOST=1406408492][/DOUBLEPOST]Inache, utakmica i pol, 10-0 gol razlika.
Ima razlika![]()
на скала од 1 до 10 колку не уназади мојсо ?![]()
Па да и јас мислам дека Руни и заслужува да биде нов капитен тој ни е најдобар играч во тимот и лидер на тимот, а и најдолго време е овде.и реално ја заслужува, а од Клеверли дефинитивно играч не бидува
Искрено незнам дали ако не му ја даде ќе игра вака. Цел живот чека да биде капитен и сега ако го заебат ќе му падне моралот мислам. Незнам ама мене така некако ми изгледа. А ако му ја даде има да ора. Ужива во улога на лидер бе, не заебавај.Neka NE mu ja dava lentata na Rooney.
Ako ja dobie, nema da igra vaka.