Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

А сега номоргејмс,што да ти правиме? :D

Супер за денеска... Имаме можност да се одлепиме на +5 и да си метима до крај, па после на Етихад да го ладиме :)

Готово, 3:3.. Пак извадија поен.. Да завршеше 2ка, најискрено немаше кој знае колку да ми смета нерешено на Ивуд Парк.. Вака мора да се победи.. Искрено, песимист сум, ама и со Вила, Евертон, Фулам немавме победа неколку години на гости, па сите ги тепавме.. А исто така, освен гостувањето со Сити, и гостувањето на Стејдиум оф Лајт ќе биде зафркнато.. Ама тоа е последно коло, па ако ни треба победа, на овој или на оној начин ќе ја добиеме :D

Готово, 3:3.. Пак извадија поен.. Да завршеше 2ка, најискрено немаше кој знае колку да ми смета нерешено на Ивуд Парк.. Вака мора да се победи.. Искрено, песимист сум, ама и со Вила, Евертон, Фулам немавме победа неколку години на гости, па сите ги тепавме.. А исто така, освен гостувањето со Сити, и гостувањето на Стејдиум оф Лајт ќе биде зафркнато.. Ама тоа е последно коло, па ако ни треба победа, на овој или на оној начин ќе ја добиеме :D
Wes-Brown-John-O-Shea_2618794.jpeg

Кај си бе? Арен? :D

Супер за денеска... Имаме можност да се одлепиме на +5 и да си метима до крај, па после на Етихад да го ладиме :)
Море остај тоа..
Уште нареднава да ја утнат.. т.е. Арсенал да одиграат како што знаат а не како денеска.. е тогаш ќе може да се рече дека ќе си го ладиме таму :)

Кога ви ги набројав натпреварите на кој Сити може да киксне (се надевав дека може) ми се смеевте, до крај сите натпревари ли ќе ги изгубеле ми викавте. Еве ви го Сандерленд, идемо даље. :coffee:

Ајде утре ако тепаме ,а верувам дека ќе тепаме Ферги нема пропушти ваква шанса за титула 100 % освојуваме Премиер лига :)

Ајде утре ако тепаме ,а верувам дека ќе тепаме Ферги нема пропушти ваква шанса за титула 100 % освојуваме Премиер лига :)

Утре сигурно нема да тепаме.................................ама понеделник би требало :) :)

Оваа сезона некако, кога треба да биде лесно испаѓа тешко и обратно... Дај боже да биде и у понеделник така.

Манчини "Можеби Манчестер Јунајтед во понеделник ќе одиграат нерешено. Јас мислам дека ќе одиграат нерешено " :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Прашање до вас: Дали ви се фрлаат 40/50 милиони за вакво лабилно створење? Земете предвид дека во овој клуб тој 24/7 ќе биде под притисок, 365 дена во годината.
Прашање до тебе: Колко ти мислеш оти на Модрич му создава притисок шо некоо селска екипа била заинтересирана за него, т.е. колко ти веруваш дека е под притисок, а нее само една обична вест на пример, политика?
Секоја утакмица до крај е важна за секој! Нема никој така да ни се даде, ни на нас, ни на Сити. Секоја утакмица си е посебна приказна. Џабе сметате бодови и резулати до крај, може само бодовите (+-3) да ги погодете, а не и кој со кој ќе киксне. Сега, повеќе од било кој дел од сезоната живееме од денеска за утре, од утакмица за утакмица. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom