Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Јас не бев во можност да гледам, ако има некој линк за цела утакмица би бил благодарен. Исто ме интересира како се покажа новајлијата на гол ?

Јас не бев во можност да гледам, ако има некој линк за цела утакмица би бил благодарен. Исто ме интересира како се покажа новајлијата на гол ?
Добар, немаше некои предизвици.
Една балон топка ќе го изненадеше, ама се снајде и имаше чиста одбрана на еден шут по земја.
Генерално, добар почеток.

На Х видов имаше ако го најдам ке го ставам тука
Автоматски споено мислење:

На Х видов имаше ако го најдам ке го ставам тука

Два бекој да земиме и да се погодат ко голманов има да ги дупам сите во кафич шо не се јунајтед фаној!

Браво бе ѓаволчиња, мерак победа. Мило ми е за Аморим, го ценам дечкото, му ги пратам пресовите, ептен океј и доун то земја пресови води, ниту плаче, ни курчови ко Слот пичката, баш си е стабилен и искрен, ептен сакам да успее у Јунајтед, башка личи табелата со Јунајтед при врвот, колку и да не ве сакам. А не сте ми топ 2 несакани тимови, тоа секако.

Знам дека не може да се врати ерата на Венгер вс Ферги, ама напола да имаме вакво јадење у наредни години ептен ќе ми е кејф!

Честито мочање на Енфлид, на чело со Хари Лорд Мегваја.

Браво @Факе , некој арсеналовец да пушти душа да каже фала!
Од тука натаму, да си гледате чарето, ние помогнавме колку можевме!

Браво @Факе , некој арсеналовец да пушти душа да каже фала!
Од тука натаму, да си гледате чарето, ние помогнавме колку можевме!
Тачно на нив останува да си продужат кинтиумитет и да завршат Фтори пак. :gjavol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom