Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Не знам зашто се надевате денес на Сандерленд?
Еве јавно тука кажувам да ме плукате сите ако Сити киксне...има да ги прегазат денес.
Го добивме тоа што го сакавме,имаме предност,треба да ја одржиме? Зашто уште се ослонувате на други екипи?
За сега спремај се за пљукање :)

И вие па Блекбурн го направивте Реал Мадрид. Точно е дека низ историјата играме слабо на Ивуд, не победија и првиот натпревар на ОТ, па што? Игравме со комбиниран состав за разлика од сега каде ги имаме речиси сите играчи на располагање, ги потценивме на театарот, стариот сигурно ја научил лекцијата а кога ќе ми текне дека сезонава ги победивме незгодните екипи што ни се како Евертон, Астон Вила, Фулам... јас сум оптимист. Башка првата утакмица коњот Самба ореше, не дозволи топка да помине, а сега го немат. (y)

Да не се надеваме на Сандерленд а? :D Башка Фил Дауд им подари пенал на комшикиве.

Сите се радуваме ко кучиња пред касапница,сеа некој ќе се најди паметен и ќе речи:
"Полека немаме изиграно со Блекбурн..."

Дали ги гледате кучињава како сами се испокараја?
ц ц ц

Фанови на Сити, незнаев дека ве има толку многу.. еј у пм, у фан клуб на Јунајтед сум бил.
Извинете.

Сакаа мајнд гејмс со Ферги,ете им :icon_lol:

Него ај нека каже сега некој,не се радувајте на кикс на шити.Како бе да не се радувам со евентуална победа утре идеме на 6+ :eek:

Кого сега требаше да пљукаме?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom