Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Некако не ми се допаѓа ова форсирање на холандезов во прв тим пред раши на шпиц. Прошлата ја изигра испод просек ако не и накај лошо, малце да не се залетува ЕТХ со него ?:
Гарначо повеќе покажа кога влегува од клупа, а друг избор за шпиц немаме и тоа што го игра Вегхорст не беше толку лошо, плус појаки сме вака во скок игра

Ми се чини или пак почнавме да започнуваме акции од голман со нога?

Ми се чини или пак почнавме да започнуваме акции од голман со нога?
Мораме така да играме ни фали Каземиро, Скот е ептен ограничен у пас игра.

Ја продаде Бисака ефтино за голот. Прво ја изгуби топката масирајки ја покрај аут линијата, а потоа во продолжението на акцијата го заборави Нкетиа. Шо брани премногу длабоко, преризично. Сака ке намести или ке даде гол во второ ако продолжи вака.

Бод премија, многу добро врзува Арсенал а нашиве се спори и некоордонирани. Шо и Мусака се ужас.

Де Геа подари 3-4 топки во опасна зона. Мора да менува тактика во второ.
Де геа не му оди ваква, свесен сум на грешките али тоа е ќе видиме дали ќе смени нешто.

Ериксен и денес невидлив некако. Нека го менува со Фред, барем ќе брка овој. И Тејлор да му ебам фамилијата безвеза жолт му дава на Шо.

Ериксен и денес невидлив некако. Нека го менува со Фред, барем ќе брка овој. И Тејлор да му ебам фамилијата безвеза жолт му дава на Шо.
На Артета беше жолтиот.

Нема Шо жут, Артета има не ги слушај ретардите од коментатори.

И јас го пцуев судијата едно 5 минути,после сконтав дека за џабе бил пцуен.

Sent from my SM-G990B using Tapatalk

Чукарето не покажува прес игра ко што го фалеа, ај можда ќе се оправи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom