Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
21 март 2015
Мислења
1.274
Поени од реакции
1.162
Некако не ми се допаѓа ова форсирање на холандезов во прв тим пред раши на шпиц. Прошлата ја изигра испод просек ако не и накај лошо, малце да не се залетува ЕТХ со него ?:
Гарначо повеќе покажа кога влегува од клупа, а друг избор за шпиц немаме и тоа што го игра Вегхорст не беше толку лошо, плус појаки сме вака во скок игра

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.613
Поени од реакции
6.415
Ми се чини или пак почнавме да започнуваме акции од голман со нога?

Член од
14 април 2012
Мислења
32.847
Поени од реакции
67.325
Ја продаде Бисака ефтино за голот. Прво ја изгуби топката масирајки ја покрај аут линијата, а потоа во продолжението на акцијата го заборави Нкетиа. Шо брани премногу длабоко, преризично. Сака ке намести или ке даде гол во второ ако продолжи вака.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.863
Поени од реакции
11.536
Бод премија, многу добро врзува Арсенал а нашиве се спори и некоордонирани. Шо и Мусака се ужас.

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Ериксен и денес невидлив некако. Нека го менува со Фред, барем ќе брка овој. И Тејлор да му ебам фамилијата безвеза жолт му дава на Шо.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.725
Поени од реакции
11.565
Ериксен и денес невидлив некако. Нека го менува со Фред, барем ќе брка овој. И Тејлор да му ебам фамилијата безвеза жолт му дава на Шо.
На Артета беше жолтиот.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.775
Поени од реакции
10.080
Нема Шо жут, Артета има не ги слушај ретардите од коментатори.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.908
Поени од реакции
7.477
И јас го пцуев судијата едно 5 минути,после сконтав дека за џабе бил пцуен.

Sent from my SM-G990B using Tapatalk

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.775
Поени од реакции
10.080
Чукарето не покажува прес игра ко што го фалеа, ај можда ќе се оправи.

Kajgana Shop

На врв Bottom