bobipp
Let's cook!
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 11.982
- Поени од реакции
- 7.122
Ќе влезе 70та мин.кидо аргентино ?
Автоматски споено мислење:
Ајде аирлија нека е
Последно уредено:
Ќе влезе 70та мин.кидо аргентино ?
Гарначо повеќе покажа кога влегува од клупа, а друг избор за шпиц немаме и тоа што го игра Вегхорст не беше толку лошо, плус појаки сме вака во скок играНекако не ми се допаѓа ова форсирање на холандезов во прв тим пред раши на шпиц. Прошлата ја изигра испод просек ако не и накај лошо, малце да не се залетува ЕТХ со него ?:
Мораме така да играме ни фали Каземиро, Скот е ептен ограничен у пас игра.Ми се чини или пак почнавме да започнуваме акции од голман со нога?
Де Геа подари 3-4 топки во опасна зона. Мора да менува тактика во второ.Мораме така да играме ни фали Каземиро, Скот е ептен ограничен у пас игра.
Де геа не му оди ваква, свесен сум на грешките али тоа е ќе видиме дали ќе смени нешто.Де Геа подари 3-4 топки во опасна зона. Мора да менува тактика во второ.
На Артета беше жолтиот.Ериксен и денес невидлив некако. Нека го менува со Фред, барем ќе брка овој. И Тејлор да му ебам фамилијата безвеза жолт му дава на Шо.
Нема Шо жут, Артета има не ги слушај ретардите од коментатори.Ериксен и денес невидлив некако. Нека го менува со Фред, барем ќе брка овој. И Тејлор да му ебам фамилијата безвеза жолт му дава на Шо.
И јас го пцуев судијата едно 5 минути,после сконтав дека за џабе бил пцуен.Ериксен и денес невидлив некако. Нека го менува со Фред, барем ќе брка овој. И Тејлор да му ебам фамилијата безвеза жолт му дава на Шо.