Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.900
Поени од реакции
22.992
January 22: Arsenal (A)
January 25: Notts Forest (A)
January 28: Reading (H)
February 1: Notts Forest (H)
February 4: Palace (H)
February 8: Leeds (A)
February 12: Leeds (H)
February 16: Barça (A)
February 19: Leicester (H)
February 23: Barça (H)

Аууу ама распоред..

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.775
Поени од реакции
10.080
Убо ни го начукаа.
Само се надевам нема да има посериозни повреди.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.982
Поени од реакции
7.122
Убо ни го начукаа.
Само се надевам нема да има посериозни повреди.
Па уште и порталиве наши објавуваат глупи вести од типот: Навивачите изненадени, Јунајтед одбил понуда за Мегваер!!! Па со ваков распоред, дури и еден Мегваер ни е потребен и нормално дека ќе одбијат понуда. Со стаклениот Варан, кој да не го почудам добро се држи сезонава...доволно е една повреда и/или суспензија на Мартинез и да останиме само со Линделоф на стопер позиција. Тогаш да, колку и да плукаме по Мегваер, може колку толку да помогне во овој турбо набиен распоред. Баскуз плус со повредата на ВДБ тоа е уште еден голем хендикеп. Марсијал да не го спомнувам колку е нестабилен.
Се надевам дека ќе земат уште некој на позајмица во средината, затоа што тешко ни се пишува со распоредов. Ќе издишат повеќето ќе папсаат. Во таква ситуација, сакајќи да сме конкурентни на 4 фронта, може лесно да останиме со прстот в уста и навидум одличната сезона да се претвори во уште едно разочарување. Затоа, мора барем уште еден средина да дојде и да останат главните играчи фит до крај. Сигурен сум дека Тен Хаг го има тоа на ум и дека добро ќе го изменаџира ротирањето на играчите.

Последно уредено:
Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.613
Поени од реакции
6.415
Со Рединг и со Форест може да ротира. Штета е за Дони што се повреди но не е никаков хендикеп за тимот, ионака ништо не придонесува во играта.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.863
Поени од реакции
11.536
Ајде денес една минимална победа, ништо повеќе.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Би сакал тен Хаг да изненади со Мартинез ДМ. Има играно таму за него и некако ми е посигурен од Мектоминеј или Фред. Шо и Маласија во одбрана. Фергусон им продаваше вакви финти на Арсенал, со Џонс како ДМ или некој нему сличен, и неколку пати ги плескаа без проблем, дури и кога беа во добра форма како сега:D
Автоматски споено мислење:

Пенал за нас у 91 и да свири крај. :D
Зошто би сакал да свири крај пред да го изведат пеналот? :ROFLMAO:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.850
Поени од реакции
21.664
Некако не ми се допаѓа ова форсирање на холандезов во прв тим пред раши на шпиц. Прошлата ја изигра испод просек ако не и накај лошо, малце да не се залетува ЕТХ со него ?:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.982
Поени од реакции
7.122
Некако не ми се допаѓа ова форсирање на холандезов во прв тим пред раши на шпиц. Прошлата ја изигра испод просек ако не и накај лошо, малце да не се залетува ЕТХ со него ?:
А ако играше Рашфорд напред кој ќе играше лево крило?

Kajgana Shop

На врв Bottom