Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Севкупно игра слабо ама утакмицава гледам дека имал 3-4 шута што до сега и ретко гледав од него.Најбитно е да влага во шанса,головите ќе дојдат ако почесто шутира.Мора да биде поактивен.

Не знам дали си ја гледал утакмицата, ама ако не си ја гледал сигурно ќе го смениш мислењето. Фирмино пак беше просечен. Прокоцка 3-4 изгледни шанси за гол.

Мизерија беше Фирмино од тоа што можев да го видам (пак не ја изгледав цела). Делува како да не можи на нозе да стои, а не пак фудбал да игра му ебам тоа индијанската фаца. Прокоцкај шанса и смеј се како некој зелен. Стално раскезен е како онаа ракометарката Кисељева што се кезеше кога ќе промашеше. А полесно се снаоѓа кога играме на контри и лесно влегува во шанси ама дрво неделкано е :tapp: Дали му требаат салам подготовки не знам ама ваљда од наредна сезона ќе се среди. Ако не- нареден Јануари назад во Бразил кафе да преработува па ќе го видам тогаш дали ќе се смее како некоја зелка. И тој и Ајб плачат за ќотек. Се се и она завршното на крај им фали

Ја нема гледано Бодо, пиша и на фб. Како и да е, Фирмата си има проблем со завршница, да го реши тоа и ќе биде ефикасен. Сега за сега е мизерија.

ona sto go pisuvav pred nedela dve deka igrava koja ja forsira klop ke ni donese mn povredi i toa se slucuva ,desetkovani sme vo mn klucen period .Vo pravo e klop i ostanatite menadzeri od ostrovoto koi ukazuvaat na toa da ima zimska pauza ,ova pocna da se odrazuva i da se reflektira najmnogu vo LS kade ostrovskite ekipi pravat se pomalku uspeh , isto taka ova dosta im se odrazuva i na pomalite klubovi od ostovot koi retko imaat soodvetni izmeni .Liverpool vo momentov ima duri 10 prvotimci pod povreda toa e nesto sto me zagrizuva

Ја нема гледано Бодо, пиша и на фб. Како и да е, Фирмата си има проблем со завршница, да го реши тоа и ќе биде ефикасен. Сега за сега е мизерија.
Не е проблемот само во завршницата... Има проблем и со додавањата.
Погледни само колку топки завршуваат на нелогични места кои не се ни блиску до играчот на кого сака да подаде.

Sent from my D2303 using Tapatalk

И Туре во аут за мечот со Ексетер. Официјално сме без здрав стопер во тимот. Веројатно Клоп ќе го повика Илори.
@Igorcemk, ај кажи каква е ситуацијата со Суботич? Читам дека не бил баш среќен во Дортмунд и дека е можно да си оди. Има шанси да си замини месецов?

Медок од Мирор објави дека сме во преговори за позајмица со откуп на лето.

Ima vistina vo spekulaciite za Xhaka ?
Vo kosovski portali pisuva deka skoro sigurno na leto se seli u Enfield,tie se povikuvaat na izjava na tatko mu,koj kazal deka ke se preseli na ostrovot,a Bild vednas izlegoa deka Kloop po sekoja cena go bara i deka Liverpool e negoviot izbor .Jaka sredina

Henderson-Xhaka-Can

Isto pisuvase deka ima sansa i Lopez golmanot od Milan,Subotic i Pato ..
Se na se,so ovie igraci dobar tim ke dobiete .
Lopez

Clyne Subotic Sakho Moreno

Henderson Xhaka Emre

Coutinho

Pato/Sturidge Benteke
I so dovolno dobra klupa i dosta rotacii .

За Пато пиша некој весник пред месец и нешто и одма се изгуби, Суботич сега се спомнува зошто буквално немаме здрав штопер и еве во петок во куп ќе играме со Лукас и Илори (кој го вратија од позајмица од Вила) а за Џака прв пат слушам (читам) од тебе. Можеш да ставиш и линк од изјавата на татко му, да видиме што вика стариот.[DOUBLEPOST=1452179323][/DOUBLEPOST]А да и Лопез, се спомна исто пред некој месец, демек да остане Бало во Милан, Лопез кај нас со тоа што Миланезите би доплатиле нешто.

За Пато пиша некој весник пред месец и нешто и одма се изгуби, Суботич сега се спомнува зошто буквално немаме здрав штопер и еве во петок во куп ќе играме со Лукас и Илори (кој го вратија од позајмица од Вила) а за Џака прв пат слушам (читам) од тебе. Можеш да ставиш и линк од изјавата на татко му, да видиме што вика стариот.[DOUBLEPOST=1452179323][/DOUBLEPOST]А да и Лопез, се спомна исто пред некој месец, демек да остане Бало во Милан, Лопез кај нас со тоа што Миланезите би доплатиле нешто.
Neznam kolku bi ti pomognal toa,na albanski e ..

Сабајле читав статија за Андерсон наш, го спомнаа у пакет со Пато, вика, имаат понуди од Кина, али од второлигаши, добри пари им нудат. Али ништо солидно, све се шпекулации, време им е...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom