Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
И Туре во аут за мечот со Ексетер. Официјално сме без здрав стопер во тимот. Веројатно Клоп ќе го повика Илори.
@Igorcemk, ај кажи каква е ситуацијата со Суботич? Читам дека не бил баш среќен во Дортмунд и дека е можно да си оди. Има шанси да си замини месецов?
Ќе си добиете сеоски Суботиќ, Ранокија.
Не дека србинов е кујзне што боље од капитенов наш, ама ај.

Прав си за тоа ама ако можеш да ни ја преведеш изјавата, ако не те мрзи се разбира :)
U kratki crti,kazal deka ima mnogu ponudi od Anglia,Spania i Italia,no na Xhaka mu se svigal zivotot u Anglia,fudbalot,intenzitetot,nacinot na igranje,i deka za kratko vreme ke se doznae poveke,inace izjavata ja dal za Telegraph .
Vednas poslem izjavava Bild izlegol so tvrdenja deka Xhaka go odbral Liverpool.
Ja se nadevam deka e vistina,portalov retko koga gresi okolu Albanski fudbaleri. Bas pred nekoe vreme imase izjavi isti ko na tatko mu na Xhaka,agentov na Tarashaj,a eve denes potpisal dogovor so Everton .

И Ајб ебал задна ложа, ќе паузира до февруари. У курац веќе, во клучниот месец останавме со тројца здрави играчи во офанзива и двајца во дефанзива. Нема оправдување, никој нема да не жали оти имаме повредени, тие што се треба дадат максимум и некако да го истераат месецов. Ама искрено не знам како.

Таман ќе се комплетирате за снимање на нова сезона од "Kursadzije". :D
Еј да бе :D Линда ќе биди професорката :drk:[DOUBLEPOST=1452200586][/DOUBLEPOST]
Еден убав живот во Англија, што да ти причам. Џи Сунг Парк отворено си кажа дека Британкиве се ружни ко ограда...
Има и таму добри. Ќе се најдат старлети. Па на крај краева со сите пари и слава ако не можат да соберат добри (макар ги увезле од други земји) нека одат нека се кастрираат сами.
А за клима едно друго зависи за кој. Јас на пример попрво би прифатил Англија, Шведска, Норвешка, Русија неголи Шпанија - еве на пример Барселона, Мајорка или пак Дубаи или Мајами или не знам некој рандом топол крај

Боже Господе, знам дека денеска се роди ама те молам немој со вакви аматерски потези. Клоп најавил дека Хозе факинг Енрике ќе стартувал утре на стоперската позиција со Илори. :eek::eek::eek::eek:

И Туре во аут за мечот со Ексетер. Официјално сме без здрав стопер во тимот. Веројатно Клоп ќе го повика Илори.
@Igorcemk, ај кажи каква е ситуацијата со Суботич? Читам дека не бил баш среќен во Дортмунд и дека е можно да си оди. Има шанси да си замини месецов?
Subotic e do nekade mozen transfer ama ne veruvam deka zimava ke se sluci. Samiot igrac na FB javno kaza deka saka da se bori i da se vrati vo prviot tim. Znaci sedum godini e tuka i seka prva polusezona mu e na klupa. Da ne zaboravime deka imase i teska povreda pa mozebi mu treba i malce vreme. Vleto ako e uste vakva situacijata mozebi ke si odi i Liverpul so Klop sigurno e seriozna opcija.

Subotic relativno mnogu se identifikuva so Dortmund zatoa ne znam dali bi begal odma posle losa polusezona.

Oвoј Бoгдaн требa дa гo шутирa кoј стигне низ цел терен! Нaјпрвo oд Пул дa гo исшутирaaт. Втoр гoлмaн ни е, уште не ми се верувa.
Кaкoв aмaтер, цреп црепoсaн!

Јас па барав шанса да му се дај на Богдан пред Мињоле :facepalm:
Мињо за Богдан е Пачовски бе!
Еден куп телиња имаше денес, па и теренот му се погоде. Ќе ја исправат дома, ајде.

Во Шеј Оџо се крие нешто спектакуларно. Барем располага со огромен потенцијал е сега на него е колку ќе сака да го искористи. Во 20 минути покаже повеќе од 90% од младинците кои ги изиграа сите 90 минути.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom