ХулахопкиСоТочки
Out of step with the world
Збoревме. Све сo редСтврано треба да го оставите Стерлинг и воопшто да не го спомнувате, и да зборите за играчите на Ливерпул кои изиграа одлично. А не цело време за овој.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Збoревме. Све сo редСтврано треба да го оставите Стерлинг и воопшто да не го спомнувате, и да зборите за играчите на Ливерпул кои изиграа одлично. А не цело време за овој.
Emre zver.![]()
Нема збор за него,опасен играч а може да игра и на неколку позиции.Баерн сакале да го вратат,но тој се одлучил за Ливерпул.Баш пред некој ден имаше интервју со него.Колку ми е криво што е не му се даде шанса кај нас
Реално и сега нема кај да игра во Баерн. Али добро напредна дечкото, мора да се каже.Колку ми е криво што е не му се даде шанса кај нас
Нема збор за него,опасен играч а може да игра и на неколку позиции..
Сакам само Томи да ми каже дали ова беше прописно тегнење уши?![]()
Јес ајм нотARE YOU WATCHING BORDEAUX?![]()
Не смееме да го дадеме, мора да почнеме квалитетен тим да градиме.Нека престане Кутињо да дава голови под итно, да не го земе Барса уште сега!
Тоа е проклетството на Ливерпул.Само Џерард од сите тие играчишта остана кај нас.Нека престане Кутињо да дава голови под итно, да не го земе Барса уште сега!
Тоа е проклетството на Ливерпул.Само Џерард од сите тие играчишта остана кај нас.
Замисли Торес, Суарез, Овен, Стерлинг (иако го мрзам сега од дно на душа), да останеа во Ливерпул. Сигурно ќе беше друга приказна и немаше да плаќаме грдни пари за Керол и компанија.