Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Стврано треба да го оставите Стерлинг и воопшто да не го спомнувате, и да зборите за играчите на Ливерпул кои изиграа одлично. А не цело време за овој.
Збoревме. Све сo ред :D

Колку ми е криво што е не му се даде шанса кај нас
Нема збор за него,опасен играч а може да игра и на неколку позиции.Баерн сакале да го вратат,но тој се одлучил за Ливерпул.Баш пред некој ден имаше интервју со него.

Ако продолжи вака да се развива за едно 4 години ќе се врати во Баерн. Се надевам за посолена сума :icon_lol:

Колку ми е криво што е не му се даде шанса кај нас
Реално и сега нема кај да игра во Баерн. Али добро напредна дечкото, мора да се каже.

Нека престане Кутињо да дава голови под итно, да не го земе Барса уште сега!

Нека престане Кутињо да дава голови под итно, да не го земе Барса уште сега!
Тоа е проклетството на Ливерпул.Само Џерард од сите тие играчишта остана кај нас.
Замисли Торес, Суарез, Овен, Стерлинг (иако го мрзам сега од дно на душа), да останеа во Ливерпул. Сигурно ќе беше друга приказна и немаше да плаќаме грдни пари за Керол и компанија.

Тоа е проклетството на Ливерпул.Само Џерард од сите тие играчишта остана кај нас.
Замисли Торес, Суарез, Овен, Стерлинг (иако го мрзам сега од дно на душа), да останеа во Ливерпул. Сигурно ќе беше друга приказна и немаше да плаќаме грдни пари за Керол и компанија.

Не постои проклетство. Сам си е крив Ливерпул за ова, бидејќи години наназад не освојува трофеи и не игра големи натпревари. Не гледам зошто некој врвен играч (освен ако не е бојхуд фан како Стиви) да остане во Ливерпул.

Tijekom odmora na poluvremenu sam kod pojedinih igrača dobio dojam da su iznenađeni zbog toga što vode 3:1, a to je ono što moramo promijeniti i na što se trebamo naviknuti. U nogometu je to normalna stvar, ako imaš kvalitetu, možeš voditi i protiv najjačih

Добро можно е? Ццццц

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom