Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Со ваква нивна ужасна одбрана, многу ми е криво што не успеавме да дадеме гол. Се надевам нема да ни е реализацијата проблем пак годинава. Прво ги утепавме, штета што не поведовме, во второ се браневме ко Бамбер Бриџ против Барса и на селски контри пробувавме.. Се на се ок партија, на едно од најтешките гостувања бод, Мињо продолжува солидно, бековите денес супер, Локи и Шкртел панични некако.. Чан на ниво, неколку топки во прво украде, Милнер класика коњ, Фирмино не ми остави впечаток . Лукас на Пеџа другар се бореше со Озил кој е поспор :D. Не го видов баш, не знам. Ајб тиква денес, очекував да ора и да шибнеме гол тогаш, ниеден спринт не му успеа. Бентеке добар, активен и со желба за докажување се гледа, само зицерот.:cenzura: Кутињо штета што ќе си иде, играчиште! Се на се, нерешено реално и требаше да е, им поништија гол ние поконкретни.

Брат,имав еден школски ваков ко тебе ако не ист,најмалку сличен.Кога читаше немаше точка кај братот,цело четиво го читаше без престан бе.Гледам ти каков и пост да пишаш,ти нема точка....изгледа тастатурата ти нема точка.
Арно ме потсети, баш пред некој ден сакав да го испцујам за ова.[DOUBLEPOST=1440468255][/DOUBLEPOST]
Презадоволен сум посебно од тоа како се браниме. До лани многу често голот ни висеше во воздух кога бевме во дефанзива, сега не е така. Ако сакаш да освојуваш титули мора да играш одбрана. Без неа џабе е, ете преклани постигнавме 101 гол па не бевме шампиони...најмногу ми е мило за Роџерс пошто научи од грешките и конечно научи дека посебно на вакви утакмици мора да се браниме, и тоа организирано. Како денеска.
Среќа па не е (y) Не дека не играме добро ама створија неколку шанси и уште се чудам гол како не примивме. А дајте снимка од голот баш ме интересира Мињоле што правеше.
И подолу имаш напишано бидЕ наместо бидИ. И ти се продаде (n)

Со ваква нивна ужасна одбрана, многу ми е криво што не успеавме да дадеме гол. Се надевам нема да ни е реализацијата проблем пак годинава. Прво ги утепавме, штета што не поведовме, во второ се браневме ко Бамбер Бриџ против Барса и на селски контри пробувавме.. Се на се ок партија, на едно од најтешките гостувања бод, Мињо продолжува солидно, бековите денес супер, Локи и Шкртел панични некако.. Чан на ниво, неколку топки во прво украде, Милнер класика коњ, Фирмино не ми остави впечаток . Лукас на Пеџа другар се бореше со Озил кој е поспор :D. Не го видов баш, не знам. Ајб тиква денес, очекував да ора и да шибнеме гол тогаш, ниеден спринт не му успеа. Бентеке добар, активен и со желба за докажување се гледа, само зицерот.:cenzura: Кутињо штета што ќе си иде, играчиште! Се на се, нерешено реално и требаше да е, им поништија гол ние поконкретни.
Kaj ke begat Coutinho? Vistina e igraciste, steta ako go prodadete ustvari ke go propushtite najdobriot vash igrach (spored mene).

se suska za barselona ,sakaa da ni dadat na pozajmica mlad igrac no za smetka na toa baraa da dobijat privilegii dokolku eden den go prodavame filipceta

Пишав на ФБ ќе пишам и тука.
Ајб не смееше да влезе, требаше Ингс да влезе.
Ајб е вон форма, Ингс ќе имаше деби.....ќе го ископаше теренот и ќе добиевме свежина во критичен момент.
Башка што после тоа можеше да комбинира со вадење на Бентеке.

Што се однесува до Фирмино...точно....ништо спектакуларно.....ама човекот и те како придонесе во одбраната.
Лукас со топката на моменти изгубен.....без топка....го изгуби Казорла во Џеб.
Гомез....ако продолжи вака за две три сезони ќе биде играчиште.

Штета не дадовме гол во прво...за очекување беше дека Арсенал ќе фрлат се во нападот во второ а ние после промашените зицери моравме да се смириме затоа што ќе ризикувавме гол.

Ја задоволен и од бод....на емирати нема заебанција![DOUBLEPOST=1440480114][/DOUBLEPOST]Ќе заборавев...

Емре....мен оф д меч!

Уште не ми се верувa декa Гoмез имa 18 гoд. Стрaшен е.
Oн и Клaјн импресиoнирaaт, стoперите ќе бидaт прoблем пaк иaкo дoбрo се држеa утaкмицaвa. Кутињo веќе е нaметнaт кaкo брoј еден, мнoгу е стaнaт безo :D
Фирминo ми гo прaи кефoт, oпштo ги пoштувaм брaзиУциве

Роситер барем вчера покажа дека е премногу стабилен и непаничен за неговото искуство (неискуство), и тоа е добро :)

Едино ми е криво што Кико не успеа да врзе 2 гола едно по друго, заслужи момакот. Заградуваше по 3ца дефанзифци на барутџииве од еднаш, свака част :)[DOUBLEPOST=1440483076][/DOUBLEPOST]
Уште не ми се верувa декa Гoмез имa 18 гoд. Стрaшен е.
Oн и Клaјн импресиoнирaaт, стoперите ќе бидaт прoблем пaк иaкo дoбрo се држеa утaкмицaвa. Кутињo веќе е нaметнaт кaкo брoј еден, мнoгу е стaнaт безo :D
Фирминo ми гo прaи кефoт, oпштo ги пoштувaм брaзиУциве
Само Сако место Шкртел и добри ќе бидат стоперите, па после словаков кога ќе се удиви ќе се ротираат сите 3ца и таман :)

Некој си пишал многу добар player rating :icon_lol:
CNPHIAKVEAAt1Bv.jpg

Гомез одлично го пројде првиов сериозен „тест“. Одлично се снајде, иако изгледаше малце како да се мачи, сепак топ си ја заврши работата. Триве утакмици грешка нема направено. Браво за дечкото, оттука може само нагоре да иде. Стварно се надевам дека ќе стане играчина, се гледа и дека има менталитет за тоа. Клајн исто еј, сум заборавил како е да имаш добар десен бек на кој можеш да се потпреш. Засега највеќе мерак ми прават овие двајца, мислам дека најголем придонес имаат за цврстината на одбраната и убаво е да се види како конечно не ни прават бековите некои глупи, аматерски грешки. Браво за двајцата, се надевам така ќе продолжат :)

Macedonian reds, едини фан клуб во ГАЛАКСИЈАТА кој ги влече за јазик своите ФАНОВИ да го критикуваат СВОЈОТ клуб.
хахахаха
Што бидна сега? :D[DOUBLEPOST=1440495163][/DOUBLEPOST]
Гомез одлично го пројде првиов сериозен „тест“. Одлично се снајде, иако изгледаше малце како да се мачи, сепак топ си ја заврши работата. Триве утакмици грешка нема направено. Браво за дечкото, оттука може само нагоре да иде. Стварно се надевам дека ќе стане играчина, се гледа и дека има менталитет за тоа. Клајн исто еј, сум заборавил како е да имаш добар десен бек на кој можеш да се потпреш. Засега највеќе мерак ми прават овие двајца, мислам дека најголем придонес имаат за цврстината на одбраната и убаво е да се види како конечно не ни прават бековите некои глупи, аматерски грешки. Браво за двајцата, се надевам така ќе продолжат :)

Погледни ја анализата што ја стави Суперстар, ќе видиш дека не е баш до нив, туку дека дефанзивно сите се подобрени пред се поради поставеноста и движењата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom