W
wicked_1
Гостин
Кутињо ќе се наметне како #1 у Пул со тек на време, везе по терен
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
so droga primija arsenalcive vo 2 poluvreme ne otepaja se na se treba da sme srekni so 0-0 da si dadevme sansite od 1 del ke imase za sto da zalime vaka dobro ne zagubivme zedovme bod kade obicno ne zemame ni eden ,ako do 10 kolo sobereme 22-25 boda ke se borime za titula skoro so site igrame na gosti bas vo ovie 10 -13 kolo so everton mislam igrame vo gosti posle doagjaat "polesni natprevari"
Кутињо ќе се наметне како #1 у Пул со тек на време, везе по терен
http://www.90min.com/posts/2492722-rodgers-says-lucas-is-staying-at-liverpool?a_aid=35322
Се надевам нема Роџерс да ме заеби. Мора да го зачува Лукас. Можда не е калибар за стандарден првотимец ама барем си сигурен дека кога и да ти треба помош од клупа, Лукас сигурно нема да те изневери.
Роситер мора да оди на позајмица, мада јас мислам дека никогаш нема да биде калибар за играч на Ливерпул.
уште у школо иде детето,памтиш лукас кога дојде како играше? Му требаа неколку сезони да дојде на ова ниво што е сега
Како и секогаш, јас ќе бидам најсреќен ако Роситер ме демантира низ годиниве.
Брат, ми нема некако градба, ептен е мек, кратки нозе, спор во движење...не велам дека нема да направи добра кариера, но не му давам повеќе од кариера како таа на Спиринг.
чекај нека изигра неколку утакмици, мислам сезонава ќе добие шанса. Иначе фирмино ме разочара оваа утакмица, очекував многу више од него но сепак беше подобар од ибе тој од кога влезе не знаеше главата кај му е.
Буљаш си. Што градба сакаш од 17-18 годишно дете. Не е црнчуга ебаго.Како и секогаш, јас ќе бидам најсреќен ако Роситер ме демантира низ годиниве.
Брат, ми нема некако градба, ептен е мек, кратки нозе, спор во движење...не велам дека нема да направи добра кариера, но не му давам повеќе од кариера како таа на Спиринг.
Буљаш си. Што градба сакаш од 17-18 годишно дете. Не е црнчуга ебаго.
Најбитно е каков му е карактерот и дали има талент, другото со работа се гради.