Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
so droga primija arsenalcive vo 2 poluvreme ne otepaja se na se treba da sme srekni so 0-0 da si dadevme sansite od 1 del ke imase za sto da zalime vaka dobro ne zagubivme zedovme bod kade obicno ne zemame ni eden ,ako do 10 kolo sobereme 22-25 boda ke se borime za titula skoro so site igrame na gosti bas vo ovie 10 -13 kolo so everton mislam igrame vo gosti posle doagjaat "polesni natprevari"

Презадоволен сум посебно од тоа како се браниме. До лани многу често голот ни висеше во воздух кога бевме во дефанзива, сега не е така. Ако сакаш да освојуваш титули мора да играш одбрана. Без неа џабе е, ете преклани постигнавме 101 гол па не бевме шампиони...најмногу ми е мило за Роџерс пошто научи од грешките и конечно научи дека посебно на вакви утакмици мора да се браниме, и тоа организирано. Како денеска.

so droga primija arsenalcive vo 2 poluvreme ne otepaja se na se treba da sme srekni so 0-0 da si dadevme sansite od 1 del ke imase za sto da zalime vaka dobro ne zagubivme zedovme bod kade obicno ne zemame ni eden ,ako do 10 kolo sobereme 22-25 boda ke se borime za titula skoro so site igrame na gosti bas vo ovie 10 -13 kolo so everton mislam igrame vo gosti posle doagjaat "polesni natprevari"

Брат,имав еден школски ваков ко тебе ако не ист,најмалку сличен.Кога читаше немаше точка кај братот,цело четиво го читаше без престан бе.Гледам ти каков и пост да пишаш,ти нема точка....изгледа тастатурата ти нема точка.

Последно уредено:
Кутињо ќе се наметне како #1 у Пул со тек на време, везе по терен

ее колку ми е мерак за малиов.Каков беше доека беше у Интер,џгуљав и неухранет,да ти е жал да го гледаш додека се тетерави по терен,си мислиш не му давале за јадење со месеци.

Ама брао,стана играч,доби шанса само нека продужи крф му ебам

http://www.90min.com/posts/2492722-rodgers-says-lucas-is-staying-at-liverpool?a_aid=35322
:vozbud::vozbud:

Се надевам нема Роџерс да ме заеби. Мора да го зачува Лукас. Можда не е калибар за стандарден првотимец ама барем си сигурен дека кога и да ти треба помош од клупа, Лукас сигурно нема да те изневери.
Роситер мора да оди на позајмица, мада јас мислам дека никогаш нема да биде калибар за играч на Ливерпул.

http://www.90min.com/posts/2492722-rodgers-says-lucas-is-staying-at-liverpool?a_aid=35322
:vozbud::vozbud:

Се надевам нема Роџерс да ме заеби. Мора да го зачува Лукас. Можда не е калибар за стандарден првотимец ама барем си сигурен дека кога и да ти треба помош од клупа, Лукас сигурно нема да те изневери.
Роситер мора да оди на позајмица, мада јас мислам дека никогаш нема да биде калибар за играч на Ливерпул.

уште у школо иде детето,:D памтиш лукас кога дојде како играше? Му требаа неколку сезони да дојде на ова ниво што е сега

уште у школо иде детето,:D памтиш лукас кога дојде како играше? Му требаа неколку сезони да дојде на ова ниво што е сега

Како и секогаш, јас ќе бидам најсреќен ако Роситер ме демантира низ годиниве. :)
Брат, ми нема некако градба, ептен е мек, кратки нозе, спор во движење...не велам дека нема да направи добра кариера, но не му давам повеќе од кариера како таа на Спиринг.

Како и секогаш, јас ќе бидам најсреќен ако Роситер ме демантира низ годиниве. :)
Брат, ми нема некако градба, ептен е мек, кратки нозе, спор во движење...не велам дека нема да направи добра кариера, но не му давам повеќе од кариера како таа на Спиринг.

чекај нека изигра неколку утакмици, мислам сезонава ќе добие шанса. Иначе фирмино ме разочара оваа утакмица, очекував многу више од него но сепак беше подобар од ибе тој од кога влезе не знаеше главата кај му е.

чекај нека изигра неколку утакмици, мислам сезонава ќе добие шанса. Иначе фирмино ме разочара оваа утакмица, очекував многу више од него но сепак беше подобар од ибе тој од кога влезе не знаеше главата кај му е.

Го имам гледано на неколку утакмици + во младинците, и баш ми е онака Спиринг тајп оф плеер. :) Добар пасер е, но заради работите кои ги пишав погоре мислам дека нема да биде играч за Ливерпул.
Мене Фирмино ми беше ок. Ништо спектакуларно, но мислам дека ќе биде големо засилување.

Буљаш си. Што градба сакаш од 17-18 годишно дете. Не е црнчуга ебаго. :D
Најбитно е каков му е карактерот и дали има талент, другото со работа се гради.

ostaj to e dete ke se kali so pravime so firminjo nekako kako da ne e za tie pari jas ocekuvav od nego pasovi gradenje na topkat dodavanje levo desno kako sto pravese stivi ,osven pasot koj sepak bese brijljanten a bendeke ne go valorizira so gol od nego vidov samo gubenje na topki na dueli itn . so se odnesuva do igrata i zalozbite na igracite mozam da kazam deka posle igrite koi gi prikaza sity nie sme najblisku do takva igra zboram za prvoto poluvreme kade sto se fungirase bezprekorno .e sea so se desi vo 2 pol i jas sam ne mozam da svatam mislam deka rdzers pogresi stoperite na arsenal bea razdrmani nestabilni pravea bez broj kiksevi da bi bil jas bi go piknal deni ings vo 2 pol i bi pritisnal tamu kade sto bea najslabi steta sto rodzer se resi na deff 3 boda ni bea vo dzeb samo trebase da gi pritisneme od igracite i nivnite zalozbi najmnogu sum impresioniran od milner veke tri meca covekot e dzver lovren prijatno me iznenaduva neka prodolzi taka super odigra skrtel standarden so standardnite mani i doblesti ctlajn odlicen na gomez mu trebaat natprevari ,lukas mozam da kazam nitu dodavanje pogresi nitu topka zagubi super 2 najgolemo iznenaduvanje mi e emre can coekot odigra perfekno ginese na terenot i zoltiot sto go dobi bese po vina na ajb za kogo mislam deka treba malku da go pustime na ladenje vo 2 tim sebic ne viden firminjo kazav pogore sto mislam,benteke pravese sansi vleze vo 10000% gol ne dade mislam deka trebase da dade gol za da go otcenam so super inaku bese odlicen vo 1 pol vo vtoro zrtva na strategijata na rogo dva tri nafrleni vo nas 16 toj gi izbi so glava ,a to ne bi trebalo da e negova zadaca ,kutinjo konecno se razmrda se nadevam uste poveke ke drma vo natprevarive sto sledat. se na se arsenal treba da zali so ne ne pobedi na emirati poradi odlicnata igra vo 2 poluvreme i losata strategija na rodzers da se brani protiv tim koj znae da igra mal fudbal na golem teren ,no na liverpul treba uste pomaka da mu e sto ne gi drpna site boda od emirati zatoa sto ednas se desava koscelni i metecaker da sedat na klupa da imas super igra i za na kraj da se piknes vo 16 da cekas kontra .Okulu sudiskite odluki sega ja pregledvav snimkata za golot na ramzi ima minimalen ofsajd znaci na samite granici e od ofsajd i ne ofsajd nozete im sa vo linja na dvajcata teloto na ramzi e nadadeno prema golot na minjole taka da to segde go sudat ofsajd ,ke gi iskomentiram nekolkute dosudeni prekrsoci dosudeni na polovinata na arsenal vo nivna korist na pocetokot na 2 del so toa sudijata uste poveke ne pritisna i nesudeniot sloboden za benteke a bogami i cistiot penal vo 2 pol

Буљаш си. Што градба сакаш од 17-18 годишно дете. Не е црнчуга ебаго. :D
Најбитно е каков му е карактерот и дали има талент, другото со работа се гради.

Се надевам дека ќе бидам грешка. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom