Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
She's a Macedonian Red :)
11836880_10206276615308218_740649763650306513_n.jpg
Фланагаааааааан!

Си ги вртиш муабетиве како шо сакаш. Пред 2 дена на сите можни места искоментира како Пирс рече дека Морено е слаб во дефанзива, а сега си се врати на старото, дека Пирс нема врска. :)

Незнам кај сум го спомнал јас Пирс и Морено у иста конферзација. Ама Роџерс лаврс се познати по вакви инсинуации :)

Незнам кај сум го спомнал јас Пирс и Морено у иста конферзација. Ама Роџерс лаврс се познати по вакви инсинуации :)

Него брат, ако сме Роџерс Лаврс и слепо му веруваме за сФе, зошто сме против Ловрен? :(

Него брат, ако сме Роџерс Лаврс и слепо му веруваме за сФе, зошто сме против Ловрен? :(

Сеа на следнава собиранка сите ќе бидете во маички ЛОКИ МАЈСТОРЕ. :)

Сеа Барет ги објави кој е на Роџо а кој не. Очекувам преокрет во тој поглед.

На Macedonian Reds немаше коментирано околу Морено? Овде не ме бараше мене да си пишам дека сум велел дека Морено е добар во дефанзива? Или сега ќе речиш дека никаде немаш кажано дека Пирс нема појма.

Сеа на следнава собиранка сите ќе бидете во маички ЛОКИ МАЈСТОРЕ. :)

Сеа Барет ги објави кој е на Роџо а кој не. Очекувам преокрет во тој поглед.

Брат, ќе добие преокрет ако игра добро. Ако не игра добро нека сака и на татко ми нека е трансферот, може да се изгуби :)

На Macedonian Reds немаше коментирано околу Морено? Овде не ме бараше мене да си пишам дека сум велел дека Морено е добар во дефанзива? Или сега ќе речиш дека никаде немаш кажано дека Пирс нема појма.

Незнам како успеа вака стручно да ги измешаш работите. На Редс и тука пишав да се јавиш пошто најгласен беше дека Морено е дефанзивен бек :)
А Пирс е друг муабет и не беше поврзан со Морено...[DOUBLEPOST=1439558134][/DOUBLEPOST]
Брат, ќе добие преокрет ако игра добро. Ако не игра добро нека сака и на татко ми нека е трансферот, може да се изгуби :)

Абе стај го на кавер ќе те кажам на Роџо :D:D:D

Незнам како успеа вака стручно да ги измешаш работите. На Редс и тука пишав да се јавиш пошто најгласен беше дека Морено е дефанзивен бек :)
А Пирс е друг муабет и не беше поврзан со Морено...

Епа баш ти се јави на ова (дека Морено е слаб дефанзивно) на постот на Редс каде Пирс ја вели оваа работа. Исто така овде ме бараше да се изјаснам заради тоа што Пирс така рекол (нормално, ова вешто го изврти :) ).

Абе стај го на кавер ќе те кажам на Роџо :D:D:D

Јас да го ставам нема да биде приметно ама тебе кој ќе те слуша у понеделник кога ќе го сереш ЛОКИЦАААААААААААААААААААААААА :D :D :D

Епа баш ти се јави на ова (дека Морено е слаб дефанзивно) на постот на Редс каде Пирс ја вели оваа работа. Исто така овде ме бараше да се изјаснам заради тоа што Пирс така рекол (нормално, ова вешто го изврти :) ).

Не сум видел таков пост на Редс ,дај да видам што рекол Пирс .[DOUBLEPOST=1439558297][/DOUBLEPOST]
Јас да го ставам нема да биде приметно ама тебе кој ќе те слуша у понеделник кога ќе го сереш ЛОКИЦАААААААААААААААААААААААА :D :D :D

Ватрени увек се поштуваат ,нема шанси тоа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom