- Член од
- 11 март 2015
- Мислења
- 1.117
- Поени од реакции
- 982
Фланагаааааааан!She's a Macedonian Red
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фланагаааааааан!She's a Macedonian Red
![]()
Фланагаааааааан!
Си ги вртиш муабетиве како шо сакаш. Пред 2 дена на сите можни места искоментира како Пирс рече дека Морено е слаб во дефанзива, а сега си се врати на старото, дека Пирс нема врска.![]()
Уште некој да земе од Ален и таман ќе бидеМислев дека мене со Лукас нема никој да ме помине али ова е![]()
Мислев дека мене со Лукас нема никој да ме помине али ова е![]()
scouser tipot na slikata rogers li e ?![]()
Незнам кај сум го спомнал јас Пирс и Морено у иста конферзација. Ама Роџерс лаврс се познати по вакви инсинуации![]()
Него брат, ако сме Роџерс Лаврс и слепо му веруваме за сФе, зошто сме против Ловрен?![]()
Незнам кај сум го спомнал јас Пирс и Морено у иста конферзација. Ама Роџерс лаврс се познати по вакви инсинуации![]()
Сеа на следнава собиранка сите ќе бидете во маички ЛОКИ МАЈСТОРЕ.
Сеа Барет ги објави кој е на Роџо а кој не. Очекувам преокрет во тој поглед.
На Macedonian Reds немаше коментирано околу Морено? Овде не ме бараше мене да си пишам дека сум велел дека Морено е добар во дефанзива? Или сега ќе речиш дека никаде немаш кажано дека Пирс нема појма.
Брат, ќе добие преокрет ако игра добро. Ако не игра добро нека сака и на татко ми нека е трансферот, може да се изгуби![]()
Незнам како успеа вака стручно да ги измешаш работите. На Редс и тука пишав да се јавиш пошто најгласен беше дека Морено е дефанзивен бек
А Пирс е друг муабет и не беше поврзан со Морено...
Абе стај го на кавер ќе те кажам на Роџо![]()
Епа баш ти се јави на ова (дека Морено е слаб дефанзивно) на постот на Редс каде Пирс ја вели оваа работа. Исто така овде ме бараше да се изјаснам заради тоа што Пирс така рекол (нормално, ова вешто го изврти).
Јас да го ставам нема да биде приметно ама тебе кој ќе те слуша у понеделник кога ќе го сереш ЛОКИЦАААААААААААААААААААААААА![]()
![]()
![]()