Divider
Seraphim
Do litro treba 12-18 saata za vodkata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гола вода е штокот, сега во Охрид се скапав од пиење ништо... Со ракија подолжив кога снема, пак ништо, уште ми е криво за тие 700 денари, имаше една туба жолта да земам.Ви ебам сфе да ви јебам.
Пиј си шток бе па ти![]()
Koa si boodalla...ja ne begam od rakija...ne mrdam...najarno e takjeГола вода е штокот, сега во Охрид се скапав од пиење ништо... Со ракија подолжив кога снема, пак ништо, уште ми е криво за тие 700 денари, имаше една туба жолта да земам.![]()
Ќе ти донесам некогаш од Кавадарци, за мерак е.Koa si boodalla...ja ne begam od rakija...ne mrdam...najarno e takje
А шо треба да се случи? Крила да ти пораснат? Или сакаш супер сајонец да станиш?Гола вода е штокот, сега во Охрид се скапав од пиење ништо... Со ракија подолжив кога снема, пак ништо, уште ми е криво за тие 700 денари, имаше една туба жолта да земам.![]()
Stok e za hipsteri i plastika navijaci.А шо треба да се случи? Крила да ти пораснат? Или сакаш супер сајонец да станиш?![]()
Гола вода е штокот, сега во Охрид се скапав од пиење ништо... Со ракија подолжив кога снема, пак ништо, уште ми е криво за тие 700 денари, имаше една туба жолта да земам.![]()
Да се опијам сакам бе, ни тоа не може.А шо треба да се случи? Крила да ти пораснат? Или сакаш супер сајонец да станиш?![]()
Бела ракија бајовци, бела ракија![]()
Геј пoрнич?Со шопска салата, и некое парче сирење од страна. Овчко, по можност. Порнич.