Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Очекувам битка за трето место на Ливерпул со Сити и Јунајтед. Летово супер се засиливте и колку и да го нејќевте Бентеке добивте одличен напаѓач башка ако најде некој начин нослето ваше да го укомпонира Стариџ со Бентеке во 442 или можда и некоја врста на 451 со Стариџ како 10-ка што често иде напред(каде што бентеке навлекува играч и стариџ добива поголема слобода како со суки што имаше) може да се изигра сличен фудбал како 2013-14та. Би ви дал и поголема шанса ама знаејќи колку е стаклен Стариџ ги тргам на страна неговите 15-20гола што нормално би му ги препишал од старт. За во одбраната можете уште малку да се засилите но мислам дека е малку нереално да се очекува таква работа. Добро е што ќе може Џан да се прешалта во средина кај што и нормално игра и сезонава очекувам од него Бентеке и Хендо да ви биде носена играта. Исто мислам дека и Ајб ќе влезе во прва 11ка накај декември и ќе игра цело време. Колку што сум го гледал Ајб ми личи на Стерлинг 2.0 еволуирана верзија, од идната сезона очекувајте да биде и класа боље од циганчето што го продадовте. Мислам дека Ајб највеќе ќе профитира од екстра просторот за игра што треба да му го отвори Бентеке. Кутињо ако ја повтори формата од вторава половина од лани ќе биде загарантирано во прва постава. Ваква претпоставка ви давам ради тоа што Бентеке е играчиште, што правеше во Вила, во тим што имаа најмалку постигнати голови со 2/3 од сезоната преседена ради повреда успеа да даде 10+ голови и да влезе во топ 10 стрелци. Башка и малце ве фаворизирам после арсенал :D
и ајде конечно да се врати стара топ4 да ги измочаме сити:angel:

Јас сакам трофеј. Премиер лигашки ( :D ), Лига Европа, ФА куп или Карлинг куп, било кој од овие четири. Време е по 4 години Роџерс да донесе нешто у витрините.

Кој што очекува наредна сезона ? Амбициите кои се ?

Ајде сите по ред да се чуеме.:)

Едно е да се очекува, друго се можностите. Ако судиме спрема претходната сезона сеа имаме подобар десен бек, подобар напаѓач и фирмино што не знам кого би заменил, а изгубен е само стерлинг со 7 голови и 7 асистенции но и преку 60 и кусур удари на гол. Во секој случај повеќе е добиено отколку изгубено или изгубеното не е ненадоместиво како што беше Суарез. Оттука очекувам преку 20 победи и 70 бодови. Помалце од 40 примени и повеќе од 65 даени голови. Кај че завршиме зависи кој тим каква форма че има. Би требало да биди поизедначено и поинтересно

Ќе бидам задоволен со топ4 финиш, иако мислам дека ќе останеме пак кратки. Ваљда на 5то.

Прво, како што имам пишано претходно, не сум многу сигурен во сигурноста на нашата одбрана :)
Второ, имаме неколку нови играчи во прв состав, за кои се уште не знаеме како ќе се уклопат (на пример лани не успеа таа работа). Добро се покажуваат во пријателскиве, ама не треба да се занесуваме со добри перформанси на пријателски против вакви противници (или па било кои).
Трето, тимовите од врвот прават добри трансфери и ги зајакнуваат тимовите што барем на папир во моментов ги прави пред нас. Од друга страна па, мислам дека оваа сезона нема да има толку еднаквост меѓу тимовите како последниве неколку и тимови што ќе прават проблеми на поголемите клубови. Можеби грешам, пошо не пратам толку многу што се дешава со послабите клубови, ама мислам дека нема некој клуб што се појача поквалитетно за да пркоси у борбата за топ4.

Тешкиот распоред на почеток исто ќе игра улога у тоа во каков моментум ќе влезе тимот. Сезоната не се одлучува у првите неколку кола, ама губење бодови е губење бодови, во било кој дел од сезоната. Лани се вративме од таа лоша серија и игра на почетокот, али на крај испаднавме крати поради прокоцканите бодови тогаш.

Борба за титула во ПЛ и некаков трофеј. :motorce:[DOUBLEPOST=1437432652][/DOUBLEPOST]
Очекувам битка за трето место на Ливерпул со Сити и Јунајтед. Летово супер се засиливте и колку и да го нејќевте Бентеке добивте одличен напаѓач башка ако најде некој начин нослето ваше да го укомпонира Стариџ со Бентеке во 442 или можда и некоја врста на 451 со Стариџ како 10-ка што често иде напред(каде што бентеке навлекува играч и стариџ добива поголема слобода како со суки што имаше) може да се изигра сличен фудбал како 2013-14та. Би ви дал и поголема шанса ама знаејќи колку е стаклен Стариџ ги тргам на страна неговите 15-20гола што нормално би му ги препишал од старт. За во одбраната можете уште малку да се засилите но мислам дека е малку нереално да се очекува таква работа. Добро е што ќе може Џан да се прешалта во средина кај што и нормално игра и сезонава очекувам од него Бентеке и Хендо да ви биде носена играта. Исто мислам дека и Ајб ќе влезе во прва 11ка накај декември и ќе игра цело време. Колку што сум го гледал Ајб ми личи на Стерлинг 2.0 еволуирана верзија, од идната сезона очекувајте да биде и класа боље од циганчето што го продадовте. Мислам дека Ајб највеќе ќе профитира од екстра просторот за игра што треба да му го отвори Бентеке. Кутињо ако ја повтори формата од вторава половина од лани ќе биде загарантирано во прва постава. Ваква претпоставка ви давам ради тоа што Бентеке е играчиште, што правеше во Вила, во тим што имаа најмалку постигнати голови со 2/3 од сезоната преседена ради повреда успеа да даде 10+ голови и да влезе во топ 10 стрелци. Башка и малце ве фаворизирам после арсенал :D
и ајде конечно да се врати стара топ4 да ги измочаме сити:angel:
Ние со Сити и мануре за 3то, а првите 2 места резервирани за вас и Челзи а?? Море мајката :D

Први три места и куп. Најдобар состав од поодамна имаме, ќе биде срамота да не се направи успех и трофеј со ростеров. Многу тимски, без изразити ѕвезди, прилично долга клупа, оптимист сум за сезонава

и ајде конечно да ги измочаме ManUre:angel:

Meanwhile, in the USA:

11742702_1112033365492011_8214031285335647984_n.jpg

само што сакав да ја постнам :)

нешо чувствата ме чешаат..:unsure:

Сакав да ви дадам и гратис марамчиња. Мислам дека ќе ви требаат, после таа слика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom