Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Клајн дека не беше премногу експониран.
Инаку имаше неколку невоиграни пасови со Ајб

Xperia M2

Одлично око за пас на Клајн за голот на Ингс. Ретко кој бек може да го одигра она.

Инаку, нивниот центархалф, тој со косата голема Малик или како и да се викаше ми фати око. Многу добро играше со топка а и позиционирањето му беше страшно добро. Ако постојат добри скаути низ Европа, тој играч мора да заврши во некоја солидна екипа.

Последно уредено:
Мислам дека ќе бидеме во топ 4.

Она што никој неможе да му го оспори на Роџо е тоа што наметна колективна игра која не се базира на 1 играч, а наметна и брз атрактивен фудбал...Лани целиот проблем беше во одбраната, но сега со Клајн десно и Џан кој ке добие прекоманда како ДМФ тој проблем ќе се реши...Нападот и лани не беше катастрофален со оглед на тоа што првата опција беше под повреда 80% од сезоната, сега мислам дека ќе е поинаку...

Иначе вака како огромен фудбалски стручњак сакам да дадам заклучок дека Серлинг(говното јамајканско), така силно ќе се усере у Сити што ќе зажали што воопшто почнал да игра фудбал!!!!!!

АЈДЕ ТИТУЛА, YNWA!

Ова за @Peja989

Dr8iCi4.png

Како и да ја вртат работата, кога пробиваш клаузула МОРА да му ги исплатиш парите. Не е како другите договори, каде има клаузули на пример: Ако даде 50 гола за клубот, ќе ви исплатиме уште 10 милиони, на пример.

Како и да ја вртат работата, кога пробиваш клаузула МОРА да му ги исплатиш парите. Не е како другите договори, каде има клаузули на пример: Ако даде 50 гола за клубот, ќе ви исплатиме уште 10 милиони, на пример.

А какви се клаузулите за Бентеке?

А какви се клаузулите за Бентеке?

Не верувам дека некогаш ќе ги обелоденат. Верувам дека клаузулите се за monthly instalments, или плаќање на останатите 16 милиони на рати.

Не верувам дека некогаш ќе ги обелоденат. Верувам дека клаузулите се за monthly instalments, или плаќање на останатите 16 милиони на рати.

Ја некаде на редитот прочитав дека остатокот на рати ќе бил....

Ептен е за мене :D

Иначе, пола се во клаузули што значи сега ќе го платат само 16м.
И јас мислам ко д'коп. Не верувам дека пијат нафта во Вила па да си дозволат таков луксуз, половина од сумата да се исплати на перфоманси од играчот. :D
Можеби има нешто и на перфоманси ама преку сила 5м би биле.

Не верувам ни јас дека пијат навта ама тоа не би биле клаузули туку би било исплаќање на рати :D

Ќе пуштат инфо Рајли/Пирс/Баскомб, сигурно :)

Не верувам ни јас дека пијат навта ама тоа не би биле клаузули туку би било исплаќање на рати :D

Ќе пуштат инфо Рајли/Пирс/Баскомб, сигурно :)

хахаххааххахахах

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom