Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Добро, ти имаш конекции у Ливерпул :D

Дакле, наредна сезона, нема оправдување. Тимот мора да игра доминантно, и да бележи резултати. Брендан има страшен ростер. Можеби и општо, Ливерпул во моментов располага со најдобриот ростер откако се игра Премиер Лигата (пред да ме нападните, во 2009 клупата беше 0 во споредба со оваа). Многу, многу добар и богат избор на играчи има Брендан, и стварно не знам кој би ни бил стартниот тим кога ќе се врати Стариџ. Само да се досреди со продажбите, и екипата е ready to go.

П.С. Од досега виденово, можам да забележам дека (веројатно) Шкртел ќе ни биде сигурен стартер, барем во првите кола, бидејќи на досегашниве пријателски, Ловрен и Сако ротираат околу него во стартниот тим.

Дакле, наредна сезона, нема оправдување. Тимот мора да игра доминантно, и да бележи резултати. Брендан има страшен ростер. Можеби и општо, Ливерпул во моментов располага со најдобриот ростер откако се игра Премиер Лигата (пред да ме нападните, во 2009 клупата беше 0 во споредба со оваа). Многу, многу добар и богат избор на играчи има Брендан, и стварно не знам кој би ни бил стартниот тим кога ќе се врати Стариџ. Само да се досреди со продажбите, и екипата е ready to go.

П.С. Од досега виденово, можам да забележам дека (веројатно) Шкртел ќе ни биде сигурен стартер, барем во првите кола, бидејќи на досегашниве пријателски, Ловрен и Сако ротираат околу него во стартниот тим.
Зошто секогаш се правдаш однапред? :D Предвидуваш кај би можеле да ти приговорат. Не биди мекуш :gjavol: Остај нека ти преречат и плесни им го после :zloo:
П.С нема да има стандардна 11ка. Ќе се ротира цело време мислам. Греота се Џан, Ајб, Маркец,, Стариџ да бидат изоставени па и Лалана и Ален.

Мислам дека ќе бидеме во топ 4.

Она што никој неможе да му го оспори на Роџо е тоа што наметна колективна игра која не се базира на 1 играч, а наметна и брз атрактивен фудбал...Лани целиот проблем беше во одбраната, но сега со Клајн десно и Џан кој ке добие прекоманда како ДМФ тој проблем ќе се реши...Нападот и лани не беше катастрофален со оглед на тоа што првата опција беше под повреда 80% од сезоната, сега мислам дека ќе е поинаку...

Иначе вака како огромен фудбалски стручњак сакам да дадам заклучок дека Серлинг(говното јамајканско), така силно ќе се усере у Сити што ќе зажали што воопшто почнал да игра фудбал!!!!!!

АЈДЕ ТИТУЛА, YNWA!
That's the spirit (y)

Рисе се шкртал (y)
11755675_1021530654545610_3251684621518226875_n.png

Paul Lambert: "I think Benteke is going to do great at #LFC. I am delighted for him, he has got a move to a really big, big club."
Paul Lambert: "I hear reports that Benteke can only score from cross balls. Well, Benteke will score for #LFC, all types of goals."
Paul Lambert: "I think Benteke is one of the best number nines I have seen in a long time."

Кој што очекува наредна сезона ? Амбициите кои се ?

Ајде сите по ред да се чуеме.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom