Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Па и кога беше склоп на околности не освоивте.Поарно кажи 2ро место. :sneaky:

Па каде пишав јас дека повторно ќе освоиме? :)
Иначе, најмногу од Арсенал се плашам, вие да не имате боље „склоп на околности“ :ROFLMAO:

Ајде бе не туку цмиздрете како некои дечиња. Овој имал појак тим, оној имал појак тим, сме немале тим за топ 4. Ако не ај ич да не играме. Нека почни сезоната па ќе видиме

Сеа Клоп кога ќе ги донесе Ројс, Левандофски и Лам, одма ќе им се смени перцепција.

Дали во 2013 имавме подобра екипа од Челзи, Сити, Арсенал?

Немавме, НО таа сезона имаше многу фактори кој беа наклотени накај екипи како нас и Арсенал.Ние искористивме они не.
Челзи имаше нов менаџер,Сити имаше нов менаџер,Манчестер после 25 години доби нов менаџер. Тоа беше шанса за нас и Арсенал да направиме нешто. Без разлика на тимот,смената на менаџер/раководство има улога, се виде тоа поготово кај Јунајтед.

Арсенал се надеваа на титула таа сезона,што не се надеваат сега ? Причината беше таа,многу промени кај екипите од топ 4 што најдобро ја искористивме ние.

Башка го имавме Суарез, Челзи го имаа Ба,Сити Агуеро,Арсенал Жиру. Нек се изгубат(освен Сити што имаа врвен голгетер)

Втората предсезонска не ја гледав а не можам ни асалн хајлајтси да најдам, па ако има некој, нека ми пушти. Иначе, за 2 часа ја играме третата па да видиме што состав ќе извади Брендан.

Втората предсезонска не ја гледав а не можам ни асалн хајлајтси да најдам, па ако има некој, нека ми пушти. Иначе, за 2 часа ја играме третата па да видиме што состав ќе извади Брендан.

Клик

Фала, него ги видов головите а глеав и поединечни настапи на Џордон и Џо. Мислев да не сте начекале некаде екстендед хајлајтс. Него, за пола саат да видиме што состав ќе извади РоЃо :D

Фала, него ги видов головите а глеав и поединечни настапи на Џордон и Џо. Мислев да не сте начекале некаде екстендед хајлајтс. Него, за пола саат да видиме што состав ќе извади РоЃо :D

Мислам дека нема екстендед....или бар до сеа нема постирано на Редит.
Или фул меч или тој од 3.20 е најдолг..

Очекувам пак силен состав.....да се кристализираат работите околу првиот состав и тактичката замисла која сум сигурен дека ќе биде 4-3-3 !

Мислам дека нема екстендед....или бар до сеа нема постирано на Редит.
Или фул меч или тој од 3.20 е најдолг..

Очекувам пак силен состав.....да се кристализираат работите околу првиот состав и тактичката замисла која сум сигурен дека ќе биде 4-3-3 !

11755145_10153623423782573_3618659973396285087_n.jpg

Таа е формацијата :)

Ќе си тера 4-3-3 (y)

Него Гомез лев бек е?

О Дрискол е донесен за тоа...малку да се внесат нови идеи за 4-3-3.

Другите формации мислам дека ќе бидат приннудни....едино ако се доведеме во ситуација пак да правиме алтернативни решенија.....се надевам дека нема!

За Гомез....може на сите 4 позиции....[DOUBLEPOST=1437382754][/DOUBLEPOST]ц ц ц ц ц.....
Ќе се избодам....

11742739_863520017037256_5015218428266986239_n.jpg

Последно уредено:

[DOUBLEPOST=1437384717][/DOUBLEPOST]
Фрлете линк некој :D

http://rivosport.me/ch8.html

Гомез ми ваќа око.
Клајн ништо посебно не го ни забележав..

Клајн у принцип 3-4 пати пројде половина зошто Ајб ја ора таа страна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom