Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Мислиш Лукас да отпадне од стартните комбинции?

Зошто мислиш дека ќе добие повеќе шанса од Џан и Ален?[DOUBLEPOST=1435180304][/DOUBLEPOST]Иначе, јас верувам дека нема да дојде Кова али зошто Рики го посочил, па продолжив со неговиот состав :)

види ги бе Кова си го ставаат во состав,да ви го дадеме и Икарди ако не,што кур :D

и Ханда на гол,пошо Мињоле е месечар на моменти
Можи. Јас сум повеќе за Икарди неголи за Бака и Рондон.
Иначе ова Рики појма да се немало бе.....затоа и се вратив. ДМ позицијата слаба му била. Џан и Лукас се таму а ако си оди Лукас ќе го земиме Менде од Реал. Оди гледај телетабиси

Тајмс пишува дека понудата за Клајн зголемена од 10.5м на 12.5

Што се тресете бе Интераши :D:D:cool:

Ливерпулистите напаѓаат :cool:[DOUBLEPOST=1435184571][/DOUBLEPOST]
Е што, не можете да фатите топ 4?

Јас мислам годинава не.
Сити,Челзи,Арсенал ми се стандард ,останува ние и Јунајтед. Едино пацерот ЛВГ ако заебе нешто иначе ги ставам пред нас у секој случај.
Јако 5то место годинава.

ќе го стегне после помрачина оној вашиот @Peja989 ,спремни се деликвентите со палки и ножеви да го начекаат во темна уличка и да му ги смкнат гаштите :D

@Џонтра Волта @Деко reloaded!
Вака сега да се разбериме. Ако на Пеја989 му фали влакно од косата ќе ве погубам како Карпош што го погубиле. Јас си имам закажано пресметка со него одамна, и само јас смеам да го тепам. Ако остани нешто од него после пресметката ќе се договориме ќе си платите и ќе добиете дозвола да го тепате и да го прашувате дали е за американците или за русите :D
@Џонтра Волта @Деко reloaded! @Stefan-kobe (одвај те погодив)
А тебе Ѓорче има немерен ќотек да ти удрам пошто ме излажа

Абе и ја не знам дали ќе дојде, ама дефинитивно е трансфер цел, затоа он и Клајн се обоени со црвено :D

кој играч ви е тој Signing?

Рики и неговите глупости. Демек тоа значи засилување, и на местото каде шо има сингинг, таму требало играч да сме купеле. Рики работа. Секое лето истата приказна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom