Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ee. Hehehehe...Ау дечко, сега те приметиф. Фалиш, тибам пеер4ето.
Ne be, pocekaj, ke zeeme. Rano e, se raboti na slucajot. Ne e samo napagjac po koj se trgnaloНекако ми мириса дека Роџерс нема да купи некој топ напаѓач, па ваљда ке игра со 1 шпиц.Стариџ, Ингс па ке дава шанса и на Балотели...Ако тој мрсулот италијански се разигра (што не ми се верува) ќе се изгура некако и сезонава без сериозно засилување во нападот...
Абе камо таа среќа да земеме некој добар напаѓач...Ne be, pocekaj, ke zeeme. Rano e, se raboti na slucajot. Ne e samo napagjac po koj se trgnalo
Deca be, ne znaat. Ostaj gi. Ke porasnat, ke doznaat i uznaat.Уште не е почнат преодниот рок а тебе ти мириса дека нема да земеме напаѓач, нешто што ни беше најпотребно лани? :Д
Уште не е почнат преодниот рок а тебе ти мириса дека нема да земеме напаѓач, нешто што ни беше најпотребно лани? :Д
И мене ми е сумљива работата....посебно со трансферот на ФирмиНо!
Некако како да го забораваме Ориги!
Се некако ми се врти во глава дека Фирмино ќе биде користен како 9ка односно во зависност од тоа колку и дали е спремен Стариџ.
Od kaj sea toa info za Orixhi (na aljbancki DZ)Мислам дека ОриџиЏиЏи ќе оди на позајмица.
Иначе, не смеат да помислат да разочараат на таа позиција а моменталниот ростер наговестува разочарувања.
Реков дека мислам, не дека ќе биде. Мислам, зошто е млад, ќе има голем притисок и ќе го пикнат во некој тим од ПЛ.Od kaj sea toa info za Orixhi (na aljbancki DZ)
Баш така...Напаѓач е купен Ингс, и мислам дека нема да се земе класа напаѓач.Ако не се откачиме од Марио, Борини и Рики негледам причина ни да се земе некој од калибарот на Ингс...Едино да се шитнат сите па да се земе некој кој ќе биде и пред Стариџ, иначе ништо од муабетот!Уште не е почнат преодниот рок а тебе ти мириса дека нема да земеме напаѓач, нешто што ни беше најпотребно лани? :Д