Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Некако ми мириса дека Роџерс нема да купи некој топ напаѓач, па ваљда ке игра со 1 шпиц.Стариџ, Ингс па ке дава шанса и на Балотели...Ако тој мрсулот италијански се разигра (што не ми се верува) ќе се изгура некако и сезонава без сериозно засилување во нападот...

Некако ми мириса дека Роџерс нема да купи некој топ напаѓач, па ваљда ке игра со 1 шпиц.Стариџ, Ингс па ке дава шанса и на Балотели...Ако тој мрсулот италијански се разигра (што не ми се верува) ќе се изгура некако и сезонава без сериозно засилување во нападот...
Ne be, pocekaj, ke zeeme. Rano e, se raboti na slucajot. Ne e samo napagjac po koj se trgnalo

Уште не е почнат преодниот рок а тебе ти мириса дека нема да земеме напаѓач, нешто што ни беше најпотребно лани? :Д

Уште не е почнат преодниот рок а тебе ти мириса дека нема да земеме напаѓач, нешто што ни беше најпотребно лани? :Д
Deca be, ne znaat. Ostaj gi. Ke porasnat, ke doznaat i uznaat.

Btw, se pisuva i cita Firmino, a ne Firminjo, na portugalski za NJ treba NH da ima kako Coutinho sto e Kutinjo. Ova za Bodo deka go vika i pisuva so NJ :D

P.S. Rodzo aut

И мене ми е сумљива работата....посебно со трансферот на ФирмиНо!

Некако како да го забораваме Ориги!

Се некако ми се врти во глава дека Фирмино ќе биде користен како 9ка односно во зависност од тоа колку и дали е спремен Стариџ.

И мене ми е сумљива работата....посебно со трансферот на ФирмиНо!

Некако како да го забораваме Ориги!

Се некако ми се врти во глава дека Фирмино ќе биде користен како 9ка односно во зависност од тоа колку и дали е спремен Стариџ.

Мислам дека ОриџиЏиЏи ќе оди на позајмица.
Иначе, не смеат да помислат да разочараат на таа позиција а моменталниот ростер наговестува разочарувања.

Мислам дека ОриџиЏиЏи ќе оди на позајмица.
Иначе, не смеат да помислат да разочараат на таа позиција а моменталниот ростер наговестува разочарувања.
Od kaj sea toa info za Orixhi (na aljbancki DZ)

Ne be....pritisok. Moze maliot. Ako moze za Belgija, moze i za nas. Jak e, ke izdrzi :) na klupa, do Lovren, gledajki kako Lakazet gazi ;)

Баш така...Напаѓач е купен Ингс, и мислам дека нема да се земе класа напаѓач.Ако не се откачиме од Марио, Борини и Рики негледам причина ни да се земе некој од калибарот на Ингс...Едино да се шитнат сите па да се земе некој кој ќе биде и пред Стариџ, иначе ништо од муабетот!
Камо таа среќа да грешам

Па сите наговестуваат дека ниту еден не е блиску до добивање втора шанса :) Затоа и мислам дека ќе се купи напаѓач. Плус, се спомнуваат овој период Бака и Рондон.[DOUBLEPOST=1435221188][/DOUBLEPOST]Ај да не се спомнуваат напаѓачи и да не се спомнува дека неспособниве ќе си одат, ќе разберев да имаш сомнеж ама вака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom