Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да да, секако :Д
А го дудлаа на нет како се отпочнати преговори
хахахаа
Прегледај го приврзокот 120695
И аман со тој трофејот од Лига Европа освоен од Кени, луѓево ќе помислат небаре ЛШ сме освоиле.![]()
Прегледај го приврзокот 120698
На журче биле, за роденденот на Манкиљо. Види го бе Манкиљото шо женска имал (веројатно женска му е).
Не сме ни близу да трансфер периодот....а замисли што тек следува!![]()
Абе од друга екипа трофеј ми стави хаахха[DOUBLEPOST=1431087619][/DOUBLEPOST]
Мене ми личат двајцата.[DOUBLEPOST=1431087662][/DOUBLEPOST]
Следува Остин и Ингс![]()
Who needs SAS when you can have AAIСледува Остин и Ингс![]()
Пјаниќ е за една класа боље играч од сите ваши играчи......заедно.Шпион бре.....Видич му е омилен![DOUBLEPOST=1430738267][/DOUBLEPOST]Едно е сигурно за нареднава сезона....
Замена за Капетанот (тоа со сигурност не може да биде Пјанич)
Шпиц играч кој што ќе го стави во втор план Стариџ.
Голман и десен бек може да бидат запоставени со оглед на тоа што првиве две се места каде што сме дупки.
Истото важи и за евентуална допуна на местото на Туре. Таму го имаме Иљори кој се враќа од позајмица и сум сигурен дека ќе биде од поголема корсит него циркузантов Ловрен. Мада со тек на време ќе се симне притисокот од него па може и ќе успее да покаже нешто што сме виделе во него коа беше у Саутемптон.
За Шпиц....ја не гледам некој друг играч освен Бентеке кој што ќе прифати да дојде кај нас.
Добро и Бентеке ќе биде знак прашалник ако некој од овие паралииве запне....ама мислам дека само ние сме заинтересирани за играч од тој ранг на таа позиција.
Средина.....односно замената на Џерард.
Уште у старт да кажам....Пјанич не е слаб играч, туку е играч кој бар според мене во склоп со останатите играчи мислам дека ќе ни биде од мала корист.
Според мене ....љубимецот на пари Витцел и слични нему мислам дека ќе бидат и те како корисни во нашиот состав.
Таква замена треба да се бара на Капетанот. Цврст креативец кој што може да игра уз-дуж и попреку!
Не верувам дека летово ќе купиме повеќе од два играча!
ПС.Дависесерамнаанкетава!
ППС.Несумспиен3дена!
Пјаниќ е за една класа боље играч од сите ваши играчи......заедно.