Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Затоа го извадив цитатот кој погодува у сржта на проблемот...
I think at times he makes great saves , but at times he can’t and he’s nowhere near it.

Таму е проблемот.
Стабилноста е во прашање!

Според мене од доаѓање до декември беше просек голман. Од јануари па навака покажува константност. Не се согласувам со тоа дека на моменти го нема никаде зошто е тука од моментот кога ја крена формата. Ако од август пак почне да се губи, тури му курот.

spic vo preden plan treba da e Benteke... origi doaga plus mladincive se tuka ....sredinata ke treba osetno da se pojacuva... lukas is odi sigurno....granit dzaka e moj izbor...prekrasen fudbaler za DMC...plus Can mora da igra sredina... edno desno bekce za 7-8mil i ekipata e skockana...nz shto filozofija imaat vo glava ama izgleda poteskiot pat se turka...

Брат...сеа зборуваш за “шупакот“ кој купува од Свонси, Барнли и Сотон....за следен цитат да ти биде Гранит-Џака!
Па Ален за овој е Марадона бре!

Што се однесува за Бентеке.....не гледам друг играч освен него кој би можеле да го доведеме и да очекуваме од тој играч 20+ голови!

Не очеквуајте премногу од Ориги, да не се разочарате после ко со Маркович![DOUBLEPOST=1431000051][/DOUBLEPOST]
Според мене од доаѓање до декември беше просек голман. Од јануари па навака покажува константност. Не се согласувам со тоа дека на моменти го нема никаде зошто е тука од моментот кога ја крена формата. Ако од август пак почне да се губи, тури му курот.

Епа за мерак ако ја менува формата од утакмица во утакмица.
Тогаш ладно би му ги заменил местата со Вигорукс!
Барем ќе викам млад е ....ќе научи нешто!

Џака има многу напреднато сезонава. Не покажува за џабе интерес и Баерн Минхен. :)

Брат...сеа зборуваш за “шупакот“ кој купува од Свонси, Барнли и Сотон....за следен цитат да ти биде Гранит-Џака!
Па Ален за овој е Марадона бре!

Што се однесува за Бентеке.....не гледам друг играч освен него кој би можеле да го доведеме и да очекуваме од тој играч 20+ голови!

Не очеквуајте премногу од Ориги, да не се разочарате после ко со Маркович![DOUBLEPOST=1431000051][/DOUBLEPOST]

Епа за мерак ако ја менува формата од утакмица во утакмица.
Тогаш ладно би му ги заменил местата со Вигорукс!
Барем ќе викам млад е ....ќе научи нешто!
jas samo nz dali si go gledal dzaka..deckoto ima sila stabilnos brzina i pred se muda i zatoa e visoko rangiran kaj mene ....nas ni treba drskost na najbitnata pozicija vo timot....posle haman sisoko alonso mascerano... nie nemame igrac koj ke pomaga na odbranata i na sredniot red.... a supakot so se alen vo paket ako gi spakuvaat ke bidam najsreken :))))[DOUBLEPOST=1431000812][/DOUBLEPOST]
jas samo nz dali si go gledal dzaka..deckoto ima sila stabilnos brzina i pred se muda i zatoa e visoko rangiran kaj mene ....nas ni treba drskost na najbitnata pozicija vo timot....posle haman sisoko alonso mascerano... nie nemame igrac koj ke pomaga na odbranata i na sredniot red.... a supakot so se alen vo paket ako gi spakuvaat ke bidam najsreken :))))
za benteke site se slozuvame deka ke bide extra zasiluvanje se dodeka ne se vmesat chlsea i city vo igra :)

Бест менаџер ин д ворлд :D
хахахахаххаа дебили :)
He has the biggest feet
Или
He is not the biggest fit

Неможев да го разберам.
ПС. Затоа Хозе-инста дреме на клупа! [emoji12]

He has the biggest feet
Или
He is not the biggest fit

Неможев да го разберам.
ПС. Затоа Хозе-инста дреме на клупа! [emoji12]
Јас мислам дека вика дека му се големи нозете :Д[DOUBLEPOST=1431010704][/DOUBLEPOST]Односно, дека ги има најголемите :)

Јас мислам дека вика дека му се големи нозете :Д[DOUBLEPOST=1431010704][/DOUBLEPOST]Односно, дека ги има најголемите :)
Па и мене ми врти така, ама викам ај овој англискиот со шпанскиот акцент е ко со штрудла у уста.

Не ни треба, го имаме Морено ДЕФАНЗИВНИОТ бек.:)

Поарно ДЕФАНЗИВЕН бек, него бек на кој природна позиција му е креветот и постирање слики на инстаграм и твитер.
Ама не, овај Роџерс намерно ги продава играчите од Кени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom