Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Не Ален, Лукас и Хендерсон се боље. У реду е.

Од Хендерсон и Лукас да можда ама од Ален не е.[DOUBLEPOST=1431267372][/DOUBLEPOST]Дебелото пак во напад.

Зоума,Рубен Лофтус ,Микел..
Увек му пушта комбиниран состав хахаха

Последно уредено:
Кaкo утaкмицaтa, никoј ништo не пишaл?..јaс не гледaв, aмa ќе, снименo ми е
Се прoстивме oдaмнa сo сезoнaтa aли вaљдa нештo интереснo ? :)

Кaкo утaкмицaтa, никoј ништo не пишaл?..јaс не гледaв, aмa ќе, снименo ми е
Се прoстивме oдaмнa сo сезoнaтa aли вaљдa нештo интереснo ? :)

Ништо посебно. Мртва утакмица, на две екипи кои не играат за ништо. Имавме повеќе од играта, ама не заслуживме победа.

11160662_10153194934045340_7472224940849575224_n.jpg

Пред 14 години на денешен ден :love:

timot.jpg
timot 2.jpg

Леле кога ќе ми текне каков змај беше Овен:love:
И не само тој туку каква генерација можевме да имаме со Џерард,Реднап,Овен,Хипија,Карагер,Фаулер...династија. Ама...

Џерард, Хипија и Кара си го кажаа своето во клубов. До некаде и Роби, со тоа што го врати Рафа мада не го кажа последниот збор во клубот пред одење а кога се врати не беше нешто повеќе туку само остварување на сонот. Желбата на сите Господ пофторно да заигра на Енфилд пред домашна публика. Џејми 2-3 години после напуштање на ЛФЦ ја заврши кариерата.

Овен е исклучок кој во зенит го напушти Ливерпул.
Така да, постов освен тоа што сме освоиле ФА, не ти го сфаќам тоа „каква династија сме можеле да имаме“ кога сите си го кажаа последниот збор, освен Мајкл, се разбира.

Реднап отиде,Фаулер у најдобри години и Овен.
После што се посрааа у други клубови е друго. Кај нас беа зверови.

Некде прoчитaв декa Аспaс вo дoгoвoрoт имa зaдoлжителнa клaузулa зa oткуп пoсле лoaнoт.
Инaку инфoвo е oд Дејли Фејл пренесенo
Screenshot_2015-05-13-10-32-19.png

Од тоа што можев да сфатам тогаш а и сега беше избркан поради Хески и плус ја имаше спукано со Томсон. За ова имам дополнително читано, сигурно нема во 2001ва да ги имам овие информации. Мада, веќе имаше скоро 10 години изиграно за клубот. После тоа имаше уште неколку сезони на високо ниво, ако добро ми текнува Сити му е последна на високо ниво. После тоа дојде кај нас и јес да играше доста таа сезона ама шо знам...

Реднап ти викам, после нас 2-3 сезони. Која година 2006та заврши кариера? 2005та?

Овен да, во прајмот. Да останеше, покољ играч.

Најсериозно, лут сум им и на него и на Роџерс што не се договорија со гејм тајм-от и што не останува...

Најсериозно, лут сум им и на него и на Роџерс што не се договорија со гејм тајм-от и што не останува...
Воопшто не сум лут.
Заслужи да осети друг дрес и друга авантура кои реално ги бараше повремено но само поради нас не си замина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom