Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Абе барем игра ( и патем, за 2 сезони ако е се во ред со него, ќе биди во топ 3 леви бекови во светот), а засилувањево на Кени, дреми на твитер. Додуша по сликиве се гледа мрднал и во некое кафанче. :)

11150478_997293600282764_9039978286668316012_n.jpg

На журче биле, за роденденот на Манкиљо. Види го бе Манкиљото шо женска имал (веројатно женска му е).

Да да, секако :Д

А го дудлаа на нет како се отпочнати преговори :)
хахахаа

Да да, секако :Д

А го дудлаа на нет како се отпочнати преговори :)
хахахаа

Не сме ни близу да трансфер периодот....а замисли што тек следува!:tvg:

Прегледај го приврзокот 120695

И аман со тој трофејот од Лига Европа освоен од Кени, луѓево ќе помислат небаре ЛШ сме освоиле. :D

Абе од друга екипа трофеј ми стави хаахха :pos:[DOUBLEPOST=1431087619][/DOUBLEPOST]
Прегледај го приврзокот 120698

На журче биле, за роденденот на Манкиљо. Види го бе Манкиљото шо женска имал (веројатно женска му е).

Мене ми личат двајцата. :):)[DOUBLEPOST=1431087662][/DOUBLEPOST]
Не сме ни близу да трансфер периодот....а замисли што тек следува!:tvg:

Следува Остин и Ингс :vozbud::vozbud:

Последно уредено:
Абе од друга екипа трофеј ми стави хаахха :pos:[DOUBLEPOST=1431087619][/DOUBLEPOST]

Мене ми личат двајцата. :):)[DOUBLEPOST=1431087662][/DOUBLEPOST]

Следува Остин и Ингс :vozbud::vozbud:

И мене да ти кажам. :) Можи да му е сестра, ама да го ебам, нема ваљда само тој со сестра да седи а сите со женски. :)

Нека не мрси многу муда Брендан, со сигурност тврдам дека бевме во игра за Депај.

Шпион бре.....Видич му е омилен! (n)[DOUBLEPOST=1430738267][/DOUBLEPOST]Едно е сигурно за нареднава сезона....

Замена за Капетанот (тоа со сигурност не може да биде Пјанич)
Шпиц играч кој што ќе го стави во втор план Стариџ.

Голман и десен бек може да бидат запоставени со оглед на тоа што првиве две се места каде што сме дупки.
Истото важи и за евентуална допуна на местото на Туре. Таму го имаме Иљори кој се враќа од позајмица и сум сигурен дека ќе биде од поголема корсит него циркузантов Ловрен. Мада со тек на време ќе се симне притисокот од него па може и ќе успее да покаже нешто што сме виделе во него коа беше у Саутемптон.

За Шпиц....ја не гледам некој друг играч освен Бентеке кој што ќе прифати да дојде кај нас.
Добро и Бентеке ќе биде знак прашалник ако некој од овие паралииве запне....ама мислам дека само ние сме заинтересирани за играч од тој ранг на таа позиција.

Средина.....односно замената на Џерард.
Уште у старт да кажам....Пјанич не е слаб играч, туку е играч кој бар според мене во склоп со останатите играчи мислам дека ќе ни биде од мала корист.
Според мене ....љубимецот на пари Витцел и слични нему мислам дека ќе бидат и те како корисни во нашиот состав.
Таква замена треба да се бара на Капетанот. Цврст креативец кој што може да игра уз-дуж и попреку!

Не верувам дека летово ќе купиме повеќе од два играча!

ПС.Дависесерамнаанкетава!

ППС.Несумспиен3дена!
Пјаниќ е за една класа боље играч од сите ваши играчи......заедно.

Пјаниќ е за една класа боље играч од сите ваши играчи......заедно.

Да да....“од сите ваши играчи .....заедно....Х 2“

Па и ако е во форма.....може да игра сам против сите!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom