Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Едно 30тина секунди се чудев оти баш Баерн. :D

Едно 30тина секунди се чудев оти баш Баерн. :D
Како бе се чудиш? Од нив бел ден не виде човекот. :D
Ако постои карма тоа е вистински начин да им врати. Добро не мора баш Сити да ги земе, ама може некој така финансиски моќен клуб што ќе може да им се курчи. Мое мислење е ќе го подлаже ПСЖ со вечниот проект за освојување ЛШ и ќе ја дувне таму. :D

Како бе се чудиш? Од нив бел ден не виде човекот. :D
Ако постои карма тоа е вистински начин да им врати. Добро не мора баш Сити да ги земе, ама може некој така финансиски моќен клуб што ќе може да им се курчи. Мое мислење е ќе го подлаже ПСЖ со вечниот проект за освојување ЛШ и ќе ја дувне таму. :D

Тешко дека ке се деси тоа, едино ако би можел Левандовски да го собере. Баерн се клуб што имаат и пари, и традиција, редовно играње у ЛШ...

Врска неам. Него го имам гледано само со Гана на Светското пред 5 години.

Атсу ако сакате на позајмица да ви го пуштиме...

до 2020та :D

Да е жив и здрав, се надевам дека ќе стигне до над 500 настапи за Ливерпул.
Сега за сега има 180.[DOUBLEPOST=1429789357][/DOUBLEPOST]@Scouser88 верувам ова сакаш да го прочиташ :)

"That's the next phase; we've improved massively over the last few years, and I think the next phase for us is to start challenging for titles and trophies as well."

Само кога ќе биде таа следна фаза ? Ова моменталнава може да потрае и 5 години.

Или Хендо може вика Клоп доаѓа па следна фаза ни се трофеи. Пркнавме со пасчиња под Роџерс али сеа идеме на трофеи со Клоп :свиркам::свиркам::свиркам::eek:

Абе небитно Роџерс Клоп или Све Горан :D
Муабетот ми е како цело време викаш дека даваат изјави за атмосвера бла бла а никој не спомнува освојување трофи. Затоа и те пингав :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom