RickyLFC9
Модератор
Баш со @Mileisreknisibile ја диксутиравме идејата, мислам дека не е на одмет еден кафански refresh да се мавне, секако со сите заинтересирани кои се засегнати од ЛиверпулДај бе у кафана да идеме да се разбереме ко луѓе![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш со @Mileisreknisibile ја диксутиравме идејата, мислам дека не е на одмет еден кафански refresh да се мавне, секако со сите заинтересирани кои се засегнати од ЛиверпулДај бе у кафана да идеме да се разбереме ко луѓе![]()
Баш со @Mileisreknisibile ја диксутиравме идејата, мислам дека не е на одмет еден кафански refresh да се мавне, секако со сите заинтересирани кои се засегнати од ЛиверпулДа пробаме да ја спасиме сезоната
![]()
Дај бе у кафана да идеме да се разбереме ко луѓе
Општо за ситуацијава.
Стварно не гледам ниедна причина како Роџерс би си ја задржал работава во Ливерпул. Да влезе во 4та сезона,газдите тоа да го дозволат би било страшно.
Друго,кој се играчиве бе. Цел тим Кутињо и Стерлинг го држат и пробуваат нешто од нешто да извадат цела сезона. Срамота бе.Ливерпул еј. Двајцата заедно се 1.90м високи и имаат 60 кила.
Хендерсон не го видов,Ален не го видов,Џерард му чуе више ќе си иде, Морено центаршутеви сељачки ми лупа ко Кануте да го бара во напад а не Стерлинг,одбранава лудории. Тактика 0,мотивација 0,игра 0.карактер 0. Влар го напраивме Рамос човече.Бентеке го напраивме Бензема. Гивен еј 4164 години има, ко Ноер за нас.
Замена 75 минута губи 2-1 и го става Џонсон ,играч од одбрана а вади средина. Леле.
Незнам како да го опишам тоа што му се случува на клубов.
Дај бре летово нека бркаат се ,еден динамит и од почеток. Нек си ебат.
Скапана Вила за 60 минути да ти напрви пресврт и да немоеш да и шутнеш на гол.[DOUBLEPOST=1429492113][/DOUBLEPOST]
Од што се плаши ?
Со Реал не го стави во ЛШ без причина некоја. Сега ем ќе си оди Џерард ем му се плашел. Дај не заебавај. Не станува збор за никаков страв.
Мене сите тие работи ми се курчење, курчење кое он го прави, а самиот е бетер од тоа што пробува да го омаловажи.
А за Фергусон не знам нормално, не сум бил ни у план кога тој почнал да ги води manure, али знам дека Роџерс се понаша како тој што се понашаше кога веќе беше и те како успешен, институција. Ваљда знаеш за она што у првата сезона на играчите им рекол дека на ливчиња напишал имиња на три играчи кои мисли дека ќе го разочараат сезоната, ливчиња кои уствари биле празни, истото што го направил и Фергусон порано.
Муабетот ми е, ги имитира, се понаша ко нив на сите страни, а може комотно од рука да им јаде (на Мурињо дури и буквално од рука му има јадено). И сега од една страна се сили пред сите, и на прес и на соблекувална, па и на приватен живот жена му си ја остаи за друга му ебам (добро, реално бољи избор му беше вторава али пак), а од друга страна губи се повеќе и повеќе поддршка, тимот оди во надолна линија, играчите еден по еден сакаат да си одат пошто гледаат дека не бива, за играта веќе да не збориме, тики-така, пресинзи, тоа одамна е заборавено, и треба да му се даде поддршка? Нема шанси, некаде мора да се пресече, за мене тука е моментот.
Го стави Џонсон зошто отиде на 4-3-3 формација, Џан отиде во средина![]()
Од кај ова дека сум заборавил? Јас пишав уште тогаш и веќе не зборев за него. Не осеќам потреба како некои да морам да ги повторувам секое коло истите работи. Еднаш ќе кажам, си важи тоа цело време, освен ако не пишам дека сум го променил мислењето.За тебе моментот беше уште во ноември месец, кога пиша дека Роџерс Аут ама заборави на тоа кога имавме серија, па сега пак „тоа е тоа“.
Од кај ова дека сум заборавил? Јас пишав уште тогаш и веќе не зборев за него. Не осеќам потреба како некои да морам да ги повторувам секое коло истите работи. Еднаш ќе кажам, си важи тоа цело време, освен ако не пишам дека сум го променил мислењето.
Нема шанси, некаде мора да се пресече, за мене тука е моментот.
Едноставно е, уште од тогаш си реков и бев за, ама знаев дека нема да се деси тоа, барем не до крај на сезона. Кога викам дека тука е моментот, сакам да кажам дека газдите треба да одлучат дека ова треба да е негова последна сезона.Сега, тука е моментот или ноември бил моментот, не те разбирам?
Едноставно е, уште од тогаш си реков и бев за, ама знаев дека нема да се деси тоа, барем не до крај на сезона. Кога викам дека тука е моментот, сакам да кажам дека газдите треба да одлучат дека ова треба да е негова последна сезона.