Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Овие Мондо, Спортске и остала багра, се најверодостојните, и најдобрите медиуми во светот. Заедно со главниот медиум од кој ја црпат оваа информација, дејлифеил.[DOUBLEPOST=1429555015][/DOUBLEPOST]Него, на лето би сакал Роџерс да го купува Бентеке. Дечкото има се што треба да поседува еден напаѓач: Реализација, игра со глава, силен шут, брзина, знае да се загради, одлично се движи без топка.

Пошто реалноста е дека нема да можиме да привлечиме напаѓач од светска класа (Фалкао не го сметам за таму), ова ќе биде идеална солуција за нападот.
Плус здрав како дрен е, и црнец е![DOUBLEPOST=1429558048][/DOUBLEPOST]http://www.90min.com/posts/2080647-...hester-united-s-top-summer-target?a_aid=35322

Последно уредено:
За анкетава.

Ја би сакал да идеме на Клоп. Тоа е нешто што фали у Ливерпул. Човек со муда кој ќе биде поголем од играчите за промена.Башка титулите зборат за него.

Бенитез ми е секогаш опција. Едноставно сме совршен брак и мислам дека човекот знае како треба со клуб како Ливерпул. Титулите,респектот се плус нормално.

Де Бур и Биелса ми се трета и четврта опција.

Пошто Симеоне си гази со Атлетико го исклучувам како опција иако ми е еден од најзмајските тренери моментално.
Интересен е оној Нуно од Валенсија али не ми е фаца за Ливерпул башка мора да видам уште една сезона бар како ќе помине кај него.
И Свен Горан би го додал бидејќи е фан на клубов како што знам и би имал голема мотивација да се врати на голема врата после бламажите со Англија,Сити,Лечестер.

Да сум Хенри од ова би разгледувал.

хахахахахаххахаа

И Ламберт е фан на клубов, може него да го ставиме :D

Убеден е дека Клоп ќе дојде во клуб кој има рестриктивна политика и убеде е :)
Тој си оди од таков клуб за да оди скалило погоре :D

Леле Свен Горан го спомна, мора уште еднаш да се изнасмеам :) хахахахахахаха[DOUBLEPOST=1429604720][/DOUBLEPOST]Ама ти ја сфаќам целта. За малку и Стратев не го пишал, за уште повеќе да го оцрни Роџерс. Демек, боље Стратев него Роџерс. Боље Свен Горан него Роџерс :)

http://www.liverpoolecho.co.uk/spor...dan-rodgers-retains-backing-liverpool-9085331

Изгледа нема да има менаџерска промена летово. За жал за Бодо. :)

Чекај ќе видиш. Увек после тешки порази излегуваат вакви наслови дека има менаџерот подршка. Нека заврши сезонава прво.[DOUBLEPOST=1429613652][/DOUBLEPOST]
хахахахахаххахаа

И Ламберт е фан на клубов, може него да го ставиме :D

Убеден е дека Клоп ќе дојде во клуб кој има рестриктивна политика и убеде е :)
Тој си оди од таков клуб за да оди скалило погоре :D

Леле Свен Горан го спомна, мора уште еднаш да се изнасмеам :) хахахахахахаха[DOUBLEPOST=1429604720][/DOUBLEPOST]Ама ти ја сфаќам целта. За малку и Стратев не го пишал, за уште повеќе да го оцрни Роџерс. Демек, боље Стратев него Роџерс. Боље Свен Горан него Роџерс :)

Па Ламберт да не дојде зашто е добар ? Холивуд прича. Детето се враќа после 20 години од кај што почнал. Бил избркан но не се предал ,дал се од себе и еве го сега се враќа.
ОСКАР МАЈСТОРЕ.

За Клоп не сум убеден,ама сакам да сме паметни и да идеме на него. Ливерпул мора да се споредува со квалитет.

Изгледа потпишал Хендо договор до 2020та со 100.000 неделна заработка :)
Го осигурале, матер му ебале :D

Во врска со менаџерското место, јас уште верувам дека Роџерс останува. Доколку си оди се разбира, зошто не би сакал Клоп да дојде на негово место ама се сомневам. Преку кур му е него од клубови со рестриктивна политика, ќе си оди во Сити и ќе им ги купува играчите на Баерн.

Тоа се 6 преодни рока, значи во просек по 35м по трансфер период...
11161361_942075105814596_1847212569714107542_n.jpg

Изгледа потпишал Хендо договор до 2020та со 100.000 неделна заработка :)
Го осигурале, матер му ебале :D

Во врска со менаџерското место, јас уште верувам дека Роџерс останува. Доколку си оди се разбира, зошто не би сакал Клоп да дојде на негово место ама се сомневам. Преку кур му е него од клубови со рестриктивна политика, ќе си оди во Сити и ќе им ги купува играчите на Баерн.
:cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom