Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Депај е добар ама да не претеруваме како да го зимаме Меси. Талент со една сезона у ПСВ,чекајте другари.
Би било топ да дојде ама не треба тој да ни биде главна трансфер цел.

Депај е новиот Суарез.
Кај нас ќе игра пред Ориги и Стариџ (пошто Стариџ си се повредува). Ако го земат Депај, на клоци нека ги исфрлат Марио, Рики и Фабио.

Ако го земат Депај ќе биде супер засилување, играчите од холандската лига најчесто добро се снаоѓаат во ПЛ.

Чекаат да заврши сезона. Така разбраф у Котор
:D

Шо би рекол Вук, мало нас је ал смо говна! :D
11188483_10206047371239566_3926740031836365002_n.jpg

Да бе. Најди ме мене, под мене е Бранко, под Бранко е Мики. Некаде у средина, клекнат е...
Да, да, у меѓувреме го видов тагнат. Прашувам пошто на ниедна слика не го видов пред тоа, а знам дека го спомна. Плус го заебаавте нешто за пасошот, не го сфатив муабетот :D

squad.jpg

Мојот избор за денеска. Би сакал да го видам Манкиљо како десен бек, и Џан во средина, ама некако не ми се верува ова да се случи. :)
И да, сакам да го видам Борини како стартер, бидејќи неможи да изигра полошо од Балотели и Стерлинг како лажна 9ка. Јесил сакам да го видам да добие шанса ама од клупата.

Да, да, у меѓувреме го видов тагнат. Прашувам пошто на ниедна слика не го видов пред тоа, а знам дека го спомна. Плус го заебаавте нешто за пасошот, не го сфатив муабетот :D

Не го заебававме. Мисирчето 2 дена пред тргање кажа дека пасошот му е во амбасада и не знае дали ќе му го вратат до петок :Д Патот ни беше планиран преку Косово, Албанија и Црна Гора а во Косово не може со лична карта, па требаше да одиме до Струга, преку Албанија па Црна Гора. Среќа, го зема на време :D[DOUBLEPOST=1430250184][/DOUBLEPOST]За утакмицава, битно имаме посед :pos:

Чекaв дa улетa некoј oд публикa дa дaе гoл. Мoже требa некoјa лoтaријa дa нaпрaaт, пoкoриснo ќе биде негo нaшиве,нaпaѓaчите пoсебнo.
Смaченo ми е oд нaoѓaње лoгикa, рaзбирaње и oпрaвдувaње зa вaквите игри-немa.
:facepalm: --> кoј и дa гo измислил, нaјдoбрo јa oпишувa сезoнaвa
Се нaдевaм немa дa се пoвтoри.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom