Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Otkako izleze pizdana srpska nekako zairgavme, ama i Suso bese tamam. Malion Wiliamson ne be se los, Rossiter soliden, Ture dooobar, so toa sot e star pa snemoze da doistrca za penalot. Sterling osven greskata soliden, Lalana smesen, Enrike kraj, uzas, Mankiljo tapa, Sakho cudno, na momenti aren, aam za prciot gol glupo igranje so raka. Se na se uzasna igra, ako moze da se narece igra ona denes. Rezultat 16-15 ebagi mama u crno seme. Standarno krsh bevme. Ne zasluzivme da ideme dalje. Samo me tesi sto i Everton go popi na mrtvo od Swansea, a arsenal izede kjotek od Soton.

MK Dons sakam da igraat u finale. deckite imaat srce. Nie nemame ni srce, ni dusa.

Алал да му е на Роџерс за се што направи минатата сезона, ама оваа е тотално изгубен... На 1-0 против Боро ти да си играш курот и да се обидуваш контролираш игра, а не да дадеш уште 2-3 гола не иде, пошто сакал неќел ќе примиш глуп гол од прекин или од било каква грешка... Друга работа е што играчиве не знаат кој што игра, и само се мачат... Башка, место 9 просечни можеа да донесат 3-4 добри играчи и со тоа да се заврши трансфер рокот...

Алал да му е на Роџерс за се што направи минатата сезона, ама оваа е тотално изгубен... На 1-0 против Боро ти да си играш курот и да се обидуваш контролираш игра, а не да дадеш уште 2-3 гола не иде, пошто сакал неќел ќе примиш глуп гол од прекин или од било каква грешка... Друга работа е што играчиве не знаат кој што игра, и само се мачат... Башка, место 9 просечни можеа да донесат 3-4 добри играчи и со тоа да се заврши трансфер рокот...

Да да..Ламберт ке дадеше 2-3 гола...Или пак требаше да го пушти и Балотели уште во прво и да запнат машки да победат во небитна куп утакмица со ризик да се повреди некој па после да се чешат за со Евертон и др.

Значи купов на тацна му е даден на Роџо мора да искористи. Јунајтед ги нема,Арсенал,Евертон. По моите статистики еден отпаѓа денес од Челзи,Сити и Тотенхем. Што значи дека ќе имаме само 2ца реални противници за борба во купов.

9 на повидок :)

I come in peace. :)

http://www.espnfc.com/blog/tactics-...5/whos-to-blame-for-liverpools-defensive-woes

Одличен текст за слабостите на Ливерпул. Овој Мајкл Кокс е одличен анализатор, www.zonalmarking.net е негова.

Ме мрзи да читам, оваа е таа колумната каде вика дека Ловрен е решението за одбраната на Пул, а не проблемот?

Ако има некој шо сака да купи пакет карти за Софија за ЛШ по пола (3550) нека ме контактира

Ако има некој шо сака да купи пакет карти за Софија за ЛШ по пола (3550) нека ме контактира
Да се консултирам првин па ќе те контактирам што-како :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom