Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Mislev dali pak nikoj nema da se pojavi vo Boni za gledanje utakmica.
Лошо е у Бони кога нема на Спорт Клуб. Пуштаат преку стрим, цел кочи, сецка за нигде. Ја повеќе би сакал да седам у фан клубов и да ти ги читам монолозите отколку да гледам таму на стрим :D

Echo - Brendan Rodgers is set to hand a debut to Liverpool teenager Jordan Rossiter in Tuesday night’s Capital One Cup third round tie with Middlesbrough at Anfield.

The highly-rated 17-year-old Academy midfielder, who was an unused substitute on two occasions last season, has been called into the squad for the clash with the Championship outfit.

Rossiter, who captained the Reds’ under-19s in the UEFA Youth League last week, could start with Rodgers’ central midfield options having been severely depleted.

Jordan Henderson (hip) and Philippe Coutinho (groin) are both nursing knocks, while Joe Allen (knee) and Emre Can (ankle) remain sidelined.

Rodgers is likely to rest skipper Steven Gerrard with one eye on Saturday’s Merseyside derby showdown.

Абе овај Роџерс глуп е, мора да игра Стиви, барем 60 минути. :D

gerard, 25 август 2011
хендерсон изигра добро многу беше по опуштен. добро се движеше се гледа потенцијалот. сакам да игра цела сезона.

со жерард не ми јасно што се случува, трета сезона го нема никаде. и кога игра исто како да не игра. се се` мислам дека направивме грешка што не му земавме убави пари кога реал го бараа, дури можеше и во интер и челзи. баш кога беше во најдобра форма ќе се напуневме милиони. овака испадна чиста загуба. и од играчки од финансиски аспект. ги промаши подготовките, најоптимистичко сценарио е да го видиме стариот капитен во форма на пролет.
според мене најголема, жива легенда, на ливерпул, човек со лавовско срце. едноставно сите - играчи, публика, тренер.. сите се осеќаат различно кога он е на терен и знаеш тука е. молам бога бар уште една сезона да го видам стариот жерард

уште нешто. според мое фудбалско видување во нашата екипа имаме еден од топ 3 играчи во моментов на светот. суарез. сакам да го пишам ова овде за да остане. суарез ќе биде играч на премиер лига за оваа година и ќе биде во најтесен избор за најдобар на свет. моментално недопирливиот меси, после него иниеста и суарез. суарез ќе биде новото лице на ливерпул наредниве неколку години. необјасниво сум среќен што го имаме. имав мала горчина во уста коа замина торес. суарез ми прави да не ми текнува воопшто дека некогаш торес играл кај нас. после само неколку месеци....
значи, да бидеме свесни какво играчиште имаме во екипа
:(
јебем ти живот
морав да си се само цитирам еј, инаку случајно ми текна дека некогаш имам пишано вакво нешто за суарез, лесно го најдов.
инаку за џерард погоре викам дека трета сезона го нема нигде еј! (а си верувам на самиот себе дека е така) со се овие три...добро ајде, две ипол и две ипол да речеме, 5 сезони го нема нигде, тажно. тажно.

подоле има еден цитат
И да АДАМ.... Адам е најдоброто нешто кое сме го зеле од ова Лето!
:) извини другар морав

Па ако гледаме моментален импакт Адам и евентуално Енрике беа најдобрите засилувања тој трансфер период :)

Па ако гледаме моментален импакт Адам и евентуално Енрике беа најдобрите засилувања тој трансфер период :)
Белами де бечко, БЕЛАМИ!

Не знам зошто си “морал“ но сеуште тврдам дека Чарли ни беше надоброто засилување од тој период.
Би било добро и сега да го имаме....ама .....

Не верувам дека Роситер ќе биде стартер....ам аај!

Таман бевте на прав пат и ништо , продавате играч од 90 милиони, доволно да купите некој од коста годин ба кедира па и ангеле или евентуално сите со уште толку. Во прилог иде и учеството во лш -дополнителни приходи. А вие ги купувате маркович и ко. и балотели кој ке биде најлош трансфер во пл и не верувам дека ке дае 10 гола.​

Со среќа против Блекмен и Омеруо. Да ми кажете како ќе играат :)

ти ебам и ливерпул и се за шо си ја губам вечерта и парите по кладилници шо ги оставам на нив// кој е шпиц во формацијава а кој во играва на роџерс или без шпиц игра ебате со ремонт пруги да играат па ќе ја тупат 90 минути пред шеснаесетник

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom