Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Алал да му е на Роџерс за се што направи минатата сезона, ама оваа е тотално изгубен... На 1-0 против Боро ти да си играш курот и да се обидуваш контролираш игра, а не да дадеш уште 2-3 гола не иде, пошто сакал неќел ќе примиш глуп гол од прекин или од било каква грешка... Друга работа е што играчиве не знаат кој што игра, и само се мачат... Башка, место 9 просечни можеа да донесат 3-4 добри играчи и со тоа да се заврши трансфер рокот...
Семи Ли тренер ни беше или физио-терапевт бе?
I come in peace.
http://www.espnfc.com/blog/tactics-...5/whos-to-blame-for-liverpools-defensive-woes
Одличен текст за слабостите на Ливерпул. Овој Мајкл Кокс е одличен анализатор, www.zonalmarking.net е негова.
Ме мрзи да читам, оваа е таа колумната каде вика дека Ловрен е решението за одбраната на Пул, а не проблемот?
Ме мрзи да читам, оваа е таа колумната каде вика дека Ловрен е решението за одбраната на Пул, а не проблемот?
Да се консултирам првин па ќе те контактирам што-какоАко има некој шо сака да купи пакет карти за Софија за ЛШ по пола (3550) нека ме контактира