Divider
Seraphim
Mislev dali pak nikoj nema da se pojavi vo Boni za gledanje utakmica.Не, суспендиран е, некни црвен направи против Саутемптон.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mislev dali pak nikoj nema da se pojavi vo Boni za gledanje utakmica.Не, суспендиран е, некни црвен направи против Саутемптон.
Лошо е у Бони кога нема на Спорт Клуб. Пуштаат преку стрим, цел кочи, сецка за нигде. Ја повеќе би сакал да седам у фан клубов и да ти ги читам монолозите отколку да гледам таму на стримMislev dali pak nikoj nema da se pojavi vo Boni za gledanje utakmica.
хендерсон изигра добро многу беше по опуштен. добро се движеше се гледа потенцијалот. сакам да игра цела сезона.
со жерард не ми јасно што се случува, трета сезона го нема никаде. и кога игра исто како да не игра. се се` мислам дека направивме грешка што не му земавме убави пари кога реал го бараа, дури можеше и во интер и челзи. баш кога беше во најдобра форма ќе се напуневме милиони. овака испадна чиста загуба. и од играчки од финансиски аспект. ги промаши подготовките, најоптимистичко сценарио е да го видиме стариот капитен во форма на пролет.
според мене најголема, жива легенда, на ливерпул, човек со лавовско срце. едноставно сите - играчи, публика, тренер.. сите се осеќаат различно кога он е на терен и знаеш тука е. молам бога бар уште една сезона да го видам стариот жерард
уште нешто. според мое фудбалско видување во нашата екипа имаме еден од топ 3 играчи во моментов на светот. суарез. сакам да го пишам ова овде за да остане. суарез ќе биде играч на премиер лига за оваа година и ќе биде во најтесен избор за најдобар на свет. моментално недопирливиот меси, после него иниеста и суарез. суарез ќе биде новото лице на ливерпул наредниве неколку години. необјасниво сум среќен што го имаме. имав мала горчина во уста коа замина торес. суарез ми прави да не ми текнува воопшто дека некогаш торес играл кај нас. после само неколку месеци....
значи, да бидеме свесни какво играчиште имаме во екипа
И да АДАМ.... Адам е најдоброто нешто кое сме го зеле од ова Лето!
Белами де бечко, БЕЛАМИ!Па ако гледаме моментален импакт Адам и евентуално Енрике беа најдобрите засилувања тој трансфер период![]()