RickyLFC9
Модератор
Аха може и го памтам како игралИли ефектот на Мекалистер![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аха може и го памтам како игралИли ефектот на Мекалистер![]()
Тогаш Белами беше најдобро засилување на Кени, даде накај 10 гола ако не се лажам, тешки нека биде колку него, ни треба придонес од клупа.
Аха може и го памтам како играл![]()
Абе запознаен сум со историјата, али како играл не можам да кажам. Знам дека добар слободен мавнал истоСтариот дојде и збрца неколку битни голчиња ,тогаш освоја 48148173 титули 2001 со него.![]()
Суарез беше најдобро засилување на Кени
Иначе да треба да имаме џокер еден од клупа.[DOUBLEPOST=1401409095][/DOUBLEPOST]
Стариот дојде и збрца неколку битни голчиња ,тогаш освоја 48148173 титули 2001 со него.![]()
За ова имаме дискутирано мал милион пати. Дури и Кени сам потврди дека Суарез бил трансфер на Рој.![]()
Од тогаш почнав да го пратам Ливерпул тие години. Прво разочарување ми беше со Леверкузен. Таа година се дигнаа Балак и Зе Роберто и матер ни ебаа. Изгубивме у Германија Балак ни го даде а дома Литманен ни даде предност и влез даље у ЛШ али Лусио не среди го голче одма после тоа. Страшна екипа имаа тогаш Леверкузен а јас се нервирам како неможеме со пациентиве да тепаме![]()
На мене се однесува ова?Ако не ја искористиш оваа можност и не купиш дрес од Ламберт, ќе ти влагам со клизачи на секоја утакмица што ќе ја играме.
Ние си праиме бајрам ама изгледа за Лалана озбилно ќе платат 30м-35м фунти.. еве Ламберт го земаа за 4 + клаузули 5м =9м . А сега читам дека за Лалана ќе понуделе 26м.. ова значи дека двајцата вредат 35м фунти..
И после Керол бил скап трансфер..абе доста