Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Тогаш Белами беше најдобро засилување на Кени, даде накај 10 гола ако не се лажам, тешки нека биде колку него, ни треба придонес од клупа.

Суарез беше најдобро засилување на Кени:)

Иначе да треба да имаме џокер еден од клупа.[DOUBLEPOST=1401409095][/DOUBLEPOST]
Аха може и го памтам како играл :D

Стариот дојде и збрца неколку битни голчиња ,тогаш освоја 48148173 титули 2001 со него.:)

Стариот дојде и збрца неколку битни голчиња ,тогаш освоја 48148173 титули 2001 со него.:)
Абе запознаен сум со историјата, али како играл не можам да кажам. Знам дека добар слободен мавнал исто :)

Од тогаш почнав да го пратам Ливерпул тие години. Прво разочарување ми беше со Леверкузен. Таа година се дигнаа Балак и Зе Роберто и матер ни ебаа. Изгубивме у Германија Балак ни го даде а дома Литманен ни даде предност и влез даље у ЛШ али Лусио не среди го голче одма после тоа. Страшна екипа имаа тогаш Леверкузен а јас се нервирам како неможеме со пациентиве да тепаме:D

Суарез беше најдобро засилување на Кени:)

Иначе да треба да имаме џокер еден од клупа.[DOUBLEPOST=1401409095][/DOUBLEPOST]

За ова имаме дискутирано мал милион пати. Дури и Кени сам потврди дека Суарез бил трансфер на Рој. :)

Од тогаш почнав да го пратам Ливерпул тие години. Прво разочарување ми беше со Леверкузен. Таа година се дигнаа Балак и Зе Роберто и матер ни ебаа. Изгубивме у Германија Балак ни го даде а дома Литманен ни даде предност и влез даље у ЛШ али Лусио не среди го голче одма после тоа. Страшна екипа имаа тогаш Леверкузен а јас се нервирам како неможеме со пациентиве да тепаме:D

Сите ти се тебе пациенти, секогаш. Реал, Дортмунд, Барса и Баерн да склопат тим, ти ќе викаш дека се пациенти, дека се неуиграни и како може да не ги тепаме :D

За еден ден го договоривте. Браво, браво. Се подобрувате :D

Southampton and England striker Rickie Lambert will have a medical at Liverpool on Saturday after the clubs agreed a fee of about £4m plus add-ons.

Ако не ја искористиш оваа можност и не купиш дрес од Ламберт, ќе ти влагам со клизачи на секоја утакмица што ќе ја играме.

Ако не ја искористиш оваа можност и не купиш дрес од Ламберт, ќе ти влагам со клизачи на секоја утакмица што ќе ја играме.
На мене се однесува ова? :D

Овој Рики повеке голови од Руни дал

Ние си праиме бајрам ама изгледа за Лалана озбилно ќе платат 30м-35м фунти.. еве Ламберт го земаа за 4 + клаузули 5м =9м . А сега читам дека за Лалана ќе понуделе 26м.. ова значи дека двајцата вредат 35м фунти..

И после Керол бил скап трансфер..абе доста

Ние си праиме бајрам ама изгледа за Лалана озбилно ќе платат 30м-35м фунти.. еве Ламберт го земаа за 4 + клаузули 5м =9м . А сега читам дека за Лалана ќе понуделе 26м.. ова значи дека двајцата вредат 35м фунти..

И после Керол бил скап трансфер..абе доста

хахахахаахаа
абе брат
хахахахахахахааахахха
Види го како си ги вади цифриве од рака.
Ламберт е чисто 4м ад онс и да има, ќе бидат само за освојување ПЛ или ЛШ. Ако освоиме, нека им дадат уште 4.
П.С. Ламбер сезонава даде голови колку што Керол нема за цела кариера.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom