Заборавате дека Роџерс и Колкер поминаа една цела сезона заедно во Свонси... и овој играше доста добро. Можеби видел нешто во него... треба повеќе да му верувате, со тоа што го направи сезонава ако не го заслужи тоа... не знам.
Неможе да му се верува кога човекот има направено 15-тина трансфери од кој само 1 му е инстант успех(Стариџ)
50-50 по мене му се Мињоле,Кутињо и Сако кои имаа годинава променлива форма.
Борини,Аспас,Алберто,Илори,Мозес,Сисоко,Сахин,Асасиди,Ален,Туре се промашување пошто не ни имаа некаков удел во тимот а вредеа над 50м фунти.
Околу тактиката докажа дека може да му се верува али околу трансферите никако.Има уште леб да јаде на тоа поле.
А како што тргнал со имиња како Боласие,Колкер,Лалана.. ќе биде весело со неговиве трансфери.[DOUBLEPOST=1401314114][/DOUBLEPOST]
Абе многу ме интересира, кој е тој зад завесите што го праи муабетов. Личност Икс да го наречеме.
Роџерс: Луѓе барајте дефанзивец, кратки сме, за Агер ако стигне добра понуда ќе го шитнеме, а Илори пак го пуштаме на позајмица. Туре не го коментирам знаете дека е бот. Најдете ми добар дефанзивец.
Личност А: Ловрен?
Личност Б: Данте?
Личност Икс: Колкер?
Мислам... мислам... кој... кој... афчјфачфајчаф...
Ловрен и Данте би ги прифатил ОДМА,за Колкер ми го знаеш мислењето да не се повторувам.Вертонген од увек ми бил топ дефанзивец ,едно време ко да не поврзуваа со него...
Мусачио ми изгледа на стабилен башка и млад е 23 години.
Иначе ако реално се бара дифендер и ако се фрла пари на тоа тогаш Хумелс и Суботич се прав избор за тоа. Млади,снажни со искуство. Се во едно добиваме со еден од нив. Команданти во одбрана.