Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Абе многу ме интересира, кој е тој зад завесите што го праи муабетов. Личност Икс да го наречеме.

Роџерс: Луѓе барајте дефанзивец, кратки сме, за Агер ако стигне добра понуда ќе го шитнеме, а Илори пак го пуштаме на позајмица. Туре не го коментирам знаете дека е бот. Најдете ми добар дефанзивец.

Личност А: Ловрен?

Личност Б: Данте?

Личност Икс: Колкер?

Мислам... мислам... кој... кој... афчјфачфајчаф...

Шпекулација за Цеск факинг Фабрегас :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Liverpool FC have Spoken with Cesc Fabregas Representatives This evening - NBC

Вакви работи ме радуваат а не Боласие,Лалана,Клајн и остала багра.

Немој вакви шпекулации да објавуваш дури не е нешто сериозно, оти цело време ми се вртат филмови со 4ката на Цеск, во нашиот дрес :D

Абе многу ме интересира, кој е тој зад завесите што го праи муабетов. Личност Икс да го наречеме.

Роџерс: Луѓе барајте дефанзивец, кратки сме, за Агер ако стигне добра понуда ќе го шитнеме, а Илори пак го пуштаме на позајмица. Туре не го коментирам знаете дека е бот. Најдете ми добар дефанзивец.

А зашто мора некој да му го препоручи на Роџерс?

Заборавате дека Роџерс и Колкер поминаа една цела сезона заедно во Свонси... и овој играше доста добро. Можеби видел нешто во него... треба повеќе да му верувате, со тоа што го направи сезонава ако не го заслужи тоа... не знам. Ај од Тунгузија да му препорачуваат некој, ама да му препорачуваат играч кој играл под негово водство цела година и овој да го знае дека е стап и пак да го земе... тешко, дури и за еден Ливерпул. :D

Заборавате дека Роџерс и Колкер поминаа една цела сезона заедно во Свонси... и овој играше доста добро. Можеби видел нешто во него... треба повеќе да му верувате, со тоа што го направи сезонава ако не го заслужи тоа... не знам.

Неможе да му се верува кога човекот има направено 15-тина трансфери од кој само 1 му е инстант успех(Стариџ)
50-50 по мене му се Мињоле,Кутињо и Сако кои имаа годинава променлива форма.
Борини,Аспас,Алберто,Илори,Мозес,Сисоко,Сахин,Асасиди,Ален,Туре се промашување пошто не ни имаа некаков удел во тимот а вредеа над 50м фунти.
Околу тактиката докажа дека може да му се верува али околу трансферите никако.Има уште леб да јаде на тоа поле.
А како што тргнал со имиња како Боласие,Колкер,Лалана.. ќе биде весело со неговиве трансфери.[DOUBLEPOST=1401314114][/DOUBLEPOST]

Ловрен и Данте би ги прифатил ОДМА,за Колкер ми го знаеш мислењето да не се повторувам.Вертонген од увек ми бил топ дефанзивец ,едно време ко да не поврзуваа со него...
Мусачио ми изгледа на стабилен башка и млад е 23 години.
Иначе ако реално се бара дифендер и ако се фрла пари на тоа тогаш Хумелс и Суботич се прав избор за тоа. Млади,снажни со искуство. Се во едно добиваме со еден од нив. Команданти во одбрана.

Последно уредено:
А зашто мора некој да му го препоручи на Роџерс?

Заборавате дека Роџерс и Колкер поминаа една цела сезона заедно во Свонси... и овој играше доста добро. Можеби видел нешто во него... треба повеќе да му верувате, со тоа што го направи сезонава ако не го заслужи тоа... не знам. Ај од Тунгузија да му препорачуваат некој, ама да му препорачуваат играч кој играл под негово водство цела година и овој да го знае дека е стап и пак да го земе... тешко, дури и за еден Ливерпул. :D
Роџерс баш таквите трансфери ги заеба, тие од претходно познавање без скаут мрежа, на голо што се вика. Затоа ова е само дополнителна причина да му се рече НЕ на Колкер.

Тоа шо ќе го велев веќе го кажал Скаузер. Па и Рики.
Само еве пак јас ќе речам Стариџ, Кутињо, Мињоле, Сако се ок трансфери и ако не ги било допрва ќе ги биди овие.
Туре, Аспас, Сисоко, Мозес, Асаиди, Борини, Ален, Шахин досега ништо не покажаа за Ливерпул. Некои дури и си отидоа. Илори и Алберто исто така засега ништо. Потака ќе видиме мада за Алберто мислам дека нема иднина овде. Не знам зошто не го сака Роџерс и за кој кур го донесе ама ако не го игра нека го продава. Позајмици не сакам. Ален и Борини можи уште да се најдат. Другите се комплетни флопови и што побрзо си одат тоа подобро. А и општо веќе не сакам позајмици на некои фудбалери. Продавај или купувај. Позајмици само некои копиљаци што имаат потенцијал за да се калат. Сусо лани доби шанса во прв тим. Сезонава пак играше во Алмерија првотимски фудбал. Пак сега позајмица? И Илори пак нека го пуштат. И Алберто. Море и Борини и Асаиди. Ако е малку ова и Реина нека оди уште една година на позајмица. Агер исто би било супер да им го позајмиме на Наполи. Па ако им се допадни ова можат и Суарез во Рајо Ваљекано да го пуштат среде сезона пичка им матер. Кои дебили се со ова трансферите на чело со кловнот Ајре не е можно.
Ако веќе решиле Лаланa, Ловрен, Чан или како и да е пичка му матер, и Морено нека ги носат одма, а ако не нека бараат други цели. Ќе почни светското па ќе свириме после. Многу работа има доста за идење доста за бркање ако оставиме се за во Јули ни се еба мамата ќе се уништи се што градеа досега[DOUBLEPOST=1401319886][/DOUBLEPOST]@Peja989 пак ќе прашам до кај е со банот олаф?
Ти го берам јас тебе да знајш :icon_lol:
И дајте кажете како се трга ова од страна да се мочам во него

Последно уредено:
Сериозно изгледа не ја гледате разликата помеѓу скуад плеарс и фрст тим сајнингс.

@Rosemberg сеа му го отварам профилот на Олаф и не е прешкртан, значи не е баниран. Има проблем при логирање?

Сериозно изгледа не ја гледате разликата помеѓу скуад плеарс и фрст тим сајнингс.

@Rosemberg сеа му го отварам профилот на Олаф и не е прешкртан, значи не е баниран. Има проблем при логирање?
Има, има, сигурно се напил малце поише па не може да го погоди пасвордот :D

Има, има, сигурно се напил малце поише па не може да го погоди пасвордот :D

Само за убаво нека е пиењето :)

Него, Роџерс кажа дека нема да зима играчи на позајмица, за да пополнува дупки. Чекор понапред :)

Абе не знам јас каков проблем има олаф ама го нема да се приклучи. Изгледа е налутен нешто :coffee:
Туку како се трга ова од страна за да се рашири цело тесно ми е вака[DOUBLEPOST=1401366716][/DOUBLEPOST]
Sky Sources: Liverpool make offer for Sevilla left-back Alberto Moreno.
16 + Сусо изгледа на позајмица. Ништо....вие Шо ќе треба да го земите :icon_lol:
Инаку сме имале демек понуди за Лалана, Чан, Ловрен, Шаќири.
Фабијански во Свонси можи Ворм да го собериме сега. Пак Роџо со пријатели. Само во Македонија имало вака they said

Абе не знам јас каков проблем има олаф ама го нема да се приклучи. Изгледа е налутен нешто :coffee:
Туку како се трга ова од страна за да се рашири цело тесно ми е вака

Не се трга (n)

Кажи кој пример од тие што сме поврзувани по тебе е скуад а кој фрст тим ??

Кажи кој пример од тие што сме поврзувани по тебе е скуад а кој фрст тим ??

Зборам за до пред овој преоден рок, зошто гледам уште ги зборите Туре, Алберто, Ален, Аспас, Асаиди, Борини итн итн итн...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom