Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
glumevmerak.jpg

За таа пара не ни треба Крос.. 2-ца ќе земеш за тие пари + платите нема да им бидат толкави. Топ е Крос али 40м и 200-300к неделно.. никад

Види вака. Од едма страна плачиме за класа играчи, а од друга 300К (што нема шанса да ги бара Крос), не требало да ги дадеме. Ако сакаме квалитетен играч, ќе треба да го платиме повеќе. Неможи Роџерс пак да губи 3-4 просеци и да ги направи врвни играчи. Играме ЛШ, можда ќе бидиме и шампиони на Англија не гледам зошто да не плаќаме скапи играчи.

Мислам дека 7-0 е солиден резултат за со Норич.

Јас само едно сакам и се надевам дека ќе добиеме ова лето. Тоа е готово производ. Нешто што Ливерпул нема видено после Фернандо Торес.

Јас само едно сакам и се надевам дека ќе добиеме ова лето. Тоа е готово производ. Нешто што Ливерпул нема видено после Фернандо Торес.
Ти ми пиша нешто? Талентов (јас) си го избришав постот по грешка :ROFLMAO:

А шо е толку посебно кај неа? Зошто мислиш дека би требало да ја знам?
Курва ко курва... Сите се исти... :)
:facepalm: Слаб играч си (n)
Официјално мислам 3ца дечкоци имала. Неофицијално не знам :icon_lol:[DOUBLEPOST=1397840856][/DOUBLEPOST]
И Аспас е готов производ. Каков го купивме, таков остана :D
Го купивме како стрелец на 12 гола во Примера и ваљда 7 асистенции беа. Кај нас ништо. Се расипа производов, не можиме да го вратиме за парите да си ги земиме. Овој во отпад треба. Или нека му го даат на Сако да го испечи и да го изеди барем некој ќар да имаме

Зборот ми е дека Крос не е ништо подобар пример од Ројс или Гундоган. Овие двајца зимаат годишно заедно 5.5м..што значи нешто повеќе од 100к неделно(заедно). Што е подобро за нас , да го купиш Крос за 40м и 250к. или Ројс и Гундоган за 50-60м со плата од 250к заедно?

Зборот ми е дека Крос не е ништо подобар пример од Ројс или Гундоган. Овие двајца зимаат годишно заедно 5.5м..што значи нешто повеќе од 100к неделно(заедно). Што е подобро за нас , да го купиш Крос за 40м и 250к. или Ројс и Гундоган за 50-60м со плата од 250к заедно?
Само што Баерн сака да го продаде Крос, а Борусија нејќе да чуе за овие.

Здраво дечки!!!
Нов сум на форумов па да ве поздравам!!![DOUBLEPOST=1397830256][/DOUBLEPOST]
Навистина нови навивачи или шпиони? Да не случајно вас охриѓаните Малколм ве прати? ПРИЗНАЈ!!!

:icon_lol:

Mоре Рики, се сеќаваш шо ти реков? Пази сега во толкаво зголемување на навивачи и по некој шпион ќе има
images

Само што Баерн сака да го продаде Крос, а Борусија нејќе да чуе за овие.

Борусија неќеше да чуе ни за Левандовски ни за Гетце па на крај си свитка опаш. Почнаа да ги продаваат звездите,сеа е време да се пазари од тамо.

Борусија неќеше да чуе ни за Левандовски ни за Гетце па на крај си свитка опаш. Почнаа да ги продаваат звездите,сеа е време да се пазари од тамо.

Да бидиме реални. Ние не сме Баерн па да молат играчите да играат кај нас.

Друга работа за погорниот твој пост, Гундоган и Ројс СИГУРНО нема да ги купиме за 50-60 милиони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom