Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Еј утре идам во Скопје, ако одите некаде да си облечите дрес од Ливерпул за да ве познаам ако ве видам. :D

Еј утре идам во Скопје, ако одите некаде да си облечите дрес од Ливерпул за да ве познаам ако ве видам. :D
Сеа коа не играме најде да идеш бе?

Сеа коа не играме најде да идеш бе?
Преку школо е ова бе, битно е да се изгуби школки ден, да беше викенд никој немаше ни да оди. Инаку се гледаме на 27ми секако, или евентуално утре. :D

Овие што ќе освајаа се собрани,ние кој сме у екипа ??:D:D

Овие што ќе освајаа се собрани,ние кој сме у екипа ??:D:D
Па ги тагнав сите, ја, ти, Пеџа, Миле, Фастфорца и уште еден од страна земи пошто од фан клубов немаме 6ти да се пријави.

И како стоите со скил :D да знам колку да бидам спремен :P
Ја сум најслаб, Миле знае да направи некој кикс, Пеџа е склон на повреди, а Скаузерот себичи.

Ја сум најслаб, Миле знае да направи некој кикс, Пеџа е склон на повреди, а Скаузерот себичи.

Можам да ве замислам: Тебе кај шо трчаш ко мува без глава, а кога ќе добиеш топка се усеруваш, Милето се мисли некој средњак и ќе ја посери и е директен кривец за некој гол, Пеџа уфилман со бандажирано колено, лакто, кук, и Скаузерот како некој сам е и место да му ја додаде ќе ја опали некој 6 метри крај и преку гол :D :D

Аха... епа тогаш нема да пушам цигари до среда за да бидам спремен (y)

Значи јас ќе треба да бидам лидер а? :P

Можам да ве замислам: Тебе кај шо трчаш ко мува без глава, а кога ќе добиеш топка се усеруваш, Милето се мисли некој средњак и ќе ја посери и е директен кривец за некој гол, Пеџа уфилман со бандажирано колено, лакто, кук, и Скаузерот како некој сам е и место да му ја додаде ќе ја опали некој 6 метри крај и преку гол :D :D
Брат... не знаеш колку си у право, како да си не гледал жими све, за момент се замислив да не не имаш гледано :D

Не се сеќирајте ќе ме има мене насекаде :D само не ми одговори дали се добри Арсеналциве :unsure:

Не се сеќирајте ќе ме има мене насекаде :D само не ми одговори дали се добри Арсеналциве :unsure:
Па не знам, првпат играме вака на меѓу-клубско ниво, обично меѓу себе играме. Најди ја на фб групата Macedonian Reds, closed e и таму се договараме (админ сум :P)

И кажи колкав си по возраст, висина и каков стил на игра имаш, да знаеме што да очекуваме :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom