Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сеа коа не играме најде да идеш бе?Еј утре идам во Скопје, ако одите некаде да си облечите дрес од Ливерпул за да ве познаам ако ве видам.![]()
Преку школо е ова бе, битно е да се изгуби школки ден, да беше викенд никој немаше ни да оди. Инаку се гледаме на 27ми секако, или евентуално утре.Сеа коа не играме најде да идеш бе?
Па ги тагнав сите, ја, ти, Пеџа, Миле, Фастфорца и уште еден од страна земи пошто од фан клубов немаме 6ти да се пријави.Овие што ќе освајаа се собрани,ние кој сме у екипа ??![]()
Па ги тагнав сите, ја, ти, Пеџа, Миле, Фастфорца и уште еден од страна земи пошто од фан клубов немаме 6ти да се пријави.
Вие одлучете си, ја не сум искусен у бирање на тимајде ок од Редс ќе викнам ја еден и готово
Овија од Арсенал знаат да играат или
Ја сум најслаб, Миле знае да направи некој кикс, Пеџа е склон на повреди, а Скаузерот себичи.
И како стоите со скилда знам колку да бидам спремен
![]()
Ја сум најслаб, Миле знае да направи некој кикс, Пеџа е склон на повреди, а Скаузерот себичи.
Брат... не знаеш колку си у право, како да си не гледал жими све, за момент се замислив да не не имаш гледаноМожам да ве замислам: Тебе кај шо трчаш ко мува без глава, а кога ќе добиеш топка се усеруваш, Милето се мисли некој средњак и ќе ја посери и е директен кривец за некој гол, Пеџа уфилман со бандажирано колено, лакто, кук, и Скаузерот како некој сам е и место да му ја додаде ќе ја опали некој 6 метри крај и преку гол![]()
![]()
Па не знам, првпат играме вака на меѓу-клубско ниво, обично меѓу себе играме. Најди ја на фб групата Macedonian Reds, closed e и таму се договараме (админ сумНе се сеќирајте ќе ме има мене насекадесамо не ми одговори дали се добри Арсеналциве
![]()