Не се сеќирајте ќе ме има мене насекадесамо не ми одговори дали се добри Арсеналциве
![]()
и ние самите не знаеме кој колку е добар

бтв: Јас сум побрз од Жиру, така да.......море фудбал немам играно од средно

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се сеќирајте ќе ме има мене насекадесамо не ми одговори дали се добри Арсеналциве
![]()
Таа е, те ставив.Најдов една од 350 мембери ваљда е таа
Па брат обично кога играм со другариве од населба ме форсираат ептен и обично само јас трчам ко ретардиранЈас сум ти спој од Меси у напад,Иниеста у средина и Пујол во одбрана
Ол ароунд играч сум
у глобала сум голгетер
иам 20 год 180 цм,а изгледа вие сте скоро сите средношколциили се лажам
Не, пошто на средина не правам апсолутно ништо, а назад ме претрчуваатПа ко што видов од постот у групата на пола им пишуе средно или 97 годиштеизгледа фб лаже
аха епа добро да знам на кого да не подавам тогашОд мојата игра зависи од противниците,а и од мојот тим
А не е боље да седиш барем на средина или поназад ако мислиш дека не си добар?![]()
Не се отвара линкот. Инаку ја иам волја за трчање али слаб сум со кондиција, сепак се трудам колку што можам поише. И не, не се откажуваме никадТи на средина,играме дупли пас ми пушташ фор напред ги прелетувам и давам гол
И мене ми е просек така нешо 3/4 гола
Само ќе ве замолам за две работи кои многу ме нервираат кога играм во која било екипа 1.(ова за Рики ваљда не важи пошо се изјасни) Ептен мрзам кога некој ќе видам да не трча.. сме дошле на фудбал сакам да ги видам сите да трчате ко на дроги да сте макар и да не можете после пешки да идете
2.ако губиме немој да се сте откажале! Не сте фанови на Ливерпул ако ми се откажете сред утакмица ако губиме многу
![]()
Иначе еве ми ја прославата кога давам гол ала Стиви(јас сум на видеото,другар купи GoPro камера пред 3 дена морав да му ја пробам)
ваљда ќе можете линкот да го отворите:
Ќе договориме термин утре, најверојатно негде на затворено и на трева, биди ти активен тукаТоа ми се свиџаИначе еве го линкот(морав на YT да го уплоад
)
Малце е мртов квалитетот јбг...
Само кажете кај че се игра