Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Еј себичен ме направија цццц.
Потезите ги имам како Суарез, @Peja989 може да потврди:D:D

Ххаххаххахаха
ја постираше и ја постираше :D[DOUBLEPOST=1397569186][/DOUBLEPOST]
Инаку, вреди да се спомене дека од сезонава Ливерпул стекнува доста фанови. Еве го ФастФорца става слики од Џерард, еден мој другар долгогодишен фан на Интер, ми се јавува и ми вели дека ќе навива за Ливерпул, а и општо низ социјалниве мрежи се чувствува дека сите почнуваат да го почитуваат и ценат новиот Ливерпул.

Не брат, него едноставно на сите им е преку кур од Јунајтед, Челзи и Сити...
Исто ко мене што ми е преку кур од Реал и Барса и сакам Атлетико да освои :)[DOUBLEPOST=1397569240][/DOUBLEPOST]
Можам да ве замислам: Тебе кај шо трчаш ко мува без глава, а кога ќе добиеш топка се усеруваш, Милето се мисли некој средњак и ќе ја посери и е директен кривец за некој гол, Пеџа уфилман со бандажирано колено, лакто, кук, и Скаузерот како некој сам е и место да му ја додаде ќе ја опали некој 6 метри крај и преку гол :D :D

Брат, за колку голови е крив Миле, толку Дудек, Реина и Мињоле не биле :D

Последно уредено:
Шо праиме сеа со фудбалот,форца да видиме ???

Пирло он Дудек

"That jackass of a dancer who took the mickey out of us by swaying about on his line and then rubbed salt into the wound by saving our spot kicks."

А во гуц да го земеме терминот од 22:30, балонот е ефтин за изнајмување и плус има бесплатен паркинг

Мене ми одговара било кое време.
Али глејте затворено да е ,пошто времево нема да биде добро..така бар сите прогнозираат.

Зашто мислам дека годинава ни е најдобрата шанса да земеме.
Еве неколку причини а да не се тоа стрелци,голови итн туку работи од втор план кој може а и немора да значат ништо али мене ми паѓаат во очи .

1.Брендан Роџерс
-Ново лице,добар мотиватор,говорник(глуматара малце али добро:D),млад и амбициозен кој носи нешто ново на Островот-нов стил на игра.Човек без прошлост,без дамки.

2.Судии
-Годинава за чудо судиите освен она со Сити друго и да немаат свирнато против нас.Со Манчестер 3 пенала и тоа на Олд Трафорд(алоооо:))
Со Вест Хем 2 пенали кај што се мачевме да дадеме гол од игра.
Со Сити,Суарез не беше исклучен а можеше да биде реално.
Пенали во клучни моменти,против Вила,Стоук,Њукасл,ФУЛАМ(намерно е со големи)

3.Признавањето,извинувањето на Камерон околу Хилсброу. Мене ми беше многу многу зачудувачки тоа да се признае јавно.

4.Англиска репрезентација.
-Сведоци сме како огромен дел од нашите играчи се дел од репрезентацијата на Англија. Стерлинг,Хендо,Стариџ,Џонсон,Џерард и тоа битни играчи костур на репрезентацијата.

5.Медиумите
-Цела сезона сме без дамка,дури ликови како Гери Невил не подржуваат и не фалат за начинот на игра итн итн.
Пример. На МОТД со Сити,за дајвот на Суарез викаат дека не е дајв туку дека било фаул.Па до лани немаше шанси да го бранат, туку до сега ќе имаше истрага и ќе беше може санкциониран за глумење.

6.Хилсброу
-Цела лига даде почит што не се десило до сега вака официјално и јавно. Тимови како Јунајтед,Сити даваат подршка и прават чест со нивните банери.

7.Јунајтед
- Човече како едвај да чекаа да отиде Фергусон и маме им ебаа.Одма ги избација од ЛШ.Си ја бутнаа сликата како бренд што Фергусон им ја изгради 20 години со банерот и авионот кој го порачаат да пролета над Олд Трафорд.

Нашата слика која ја оставаме на теренот а и надвор од него можеби е доволно за Ф.А да си најде нов миленик со ново лице и конечно да ми се насмејат.

А зашто мислам дека Сити не би биле тие кој ќе продолжат да ги собираат титулите во Манчестер?
Затоа што се арапи.Језда е политичка причина али кралицата си ја утепаа ради тоа па сега арап ќе им владее у ПЛ? Мало сутра.Имаа премногу квалитетен тим за да земат во последна секунда титула а и годинава се премногу квалитетни па пак неможат лагано да дојдат до неа. Еднаш може Ф.А да се смилува(да не боде очи) али не за увек.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom