Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
denes poklon od sudiite za siti 3 boda ofsajd bare 4-5 metra za 2 gol a i dosudeniot penal nemozam da se ubedam barem jas deka bese penal

denes poklon od sudiite za siti 3 boda ofsajd bare 4-5 metra za 2 gol a i dosudeniot penal nemozam da se ubedam barem jas deka bese penal

Бидете реални, ако немаше пенал, тоа беше за пеналот на Саутемптон, никаков контакт. А и да го судеа офсајдот 1000% дека Сити ќе ја добиеја утакмицата, беа барем 2 пати подобар противник.

siti mene voopsto ne me impresionira realno ako dobro pratese do golot od ofsajd za mene bea ramnopravni duri i podobri korni bea vo korist 5-1 za niv sutevi tuka negde napadi imaa poveke edino nemaa posed na topka e sea prasanje e sto ke bese ako 1 pol zavrsese 1-1 to ne mozam ni jas ni ti da go kazeme (ja zaborajv preckata na dzeko )

Небитно, овојпат немавме ни одмагање ни помагање, останува на нас работата.

Едноставно Саутемптон немаше мотив на натпреваров, и го играа рекреативно. И грешиш кога велиш рамномерен противник беа, не беа. Сити беше доминантен, поконкретен, и ако не беше тој за мене непостоечки пенал, тешко дека Саутемптон ќе дадеше гол.

То е то... останува Евертон да се потрудат да одземат некој бод но доколку таму заврши нерешено тогаш би имале исти бодови па нерешено во меѓусебната со Сити не би ни одговарала заради помала гол разлика. Како и да е, ако победиме се до крај сме шампиони и тоа не можи никој да ни го скрати.

sam allardyce го читав завчера во весник, има мала колумна во петок, вика он би сакал ливерпул да освојат оваа сезона. што треба да значи тоа? :) како и да е опстанокот им е скоро обезбеден..така да...се укажува на сигурни 3. јас би бил задоволен и со минимални 0-1 од пенал :)

АЈМО!!
п.с. за малку ќе купев карти за утакицава, ми избегаа во последна минута :)

п.с. за малку ќе купев карти за утакицава, ми избегаа во последна минута :)
Овака кога збориш ме боде нешто многу јако у левото ребро - второто од горе надолу. :(

И официјално сме-КЛАСА ТИМ!!!
До пред некоо време, со ваква игра и за бод можвме да сонуваме, а сега тепаме :vozbud:

Brendan Rodgers -
“We are looking to sustain something here, and our main objective is still to arrive in the top four.
“That would be an incredible achievement for this squad and where they are that. It would be a great mark of the unity at the football club.
“At the beginning of the season, people said it would be difficult to get in the top four for Liverpool.
“So we respect that challenge and have worked tirelessly to make ourselves competitive this year.”
Rodgers added -
“The ambition here is to be in the hunt over a number of years.
“Any team that has won the Premier League has never been outside the top three (the previous season).
“I hear all the facts thrown at me that we have the chance to be where we are because we don’t play in Europe.
“But I have never seen a team outside the top four going anywhere near winning the league. And I have been watching the Premier League for a long time.
“We are trying to do it in a way where young players can get in the team, where senior players have the opportunity to be better.
“And Liverpool always have to be in the market for the best players in the world. And that was our idea going forward.”

Еј...
А да земеме ние титула сезонава? Вие секогаш можете следната, попуштете малце :unsure:

Еј...
А да земеме ние титула сезонава? Вие секогаш можете следната, попуштете малце :unsure:

„Следната е наша“ е еднакво смешно на „Мутрињо не го дава Мата на Јунајтед“.

Џаст сеинг.

Уште еднаш докажа Роџерс за каков тактирач се работи, со замената Лукас за Кутињо, и играњето на Лукас во офанзивниот дел од средниот ред (каде и ја почна кариерата). Отсече многу топки, неколку одлични клучни паса, вклучувајќи го и пасот после кој Флано изнуди пенал.

3 бода тешки како планина, знаев дека не чека тежок меч.

И денес мора да се пофали Мињоле, имаше 3-4 одлични истрчувања на топка (тука ја вклучувам и топката после која падна голот од Вест Хем кој никогаш не требаше да биде признаен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom