Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Браво дечки. Честито победата.

Pobedaaa,pobedaaa, pobeda nad pederineeee. Pobedaa, pobedaaa, da zivee Liverpul i Republika Makedonija, hehehehehe!

I? Sea?

I? I?

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

Toooooooooooooooooooooooo!

Pobedaaa,pobedaaa, pobeda nad pederineeee. Pobedaa, pobedaaa, da zivee Liverpul i Republika Makedonija, hehehehehe!

I? Sea?

I? I?

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

Toooooooooooooooooooooooo!
Сега титула е на ред :D

Ду

Пи

Си

Ги

По

Што

Ни

Се

Мо

Же

СТИВИ ЏИИИИИИИИ !!!!!!!!!!!! ПУШИ ГО MANURE !! ПУШИ ГОООО !!!

Е ова е вистинскиот Ливерпул, ова го чекав 5 години, конечно дојде и нашето време.

Ја ставив во ПЛ темата, ама тука мислам дека подобро ќе стои. Честито :)
ds.jpg

dobro e odime na edno relativno po lesno gostuvanje i potoa igrame dve na domasen racunam na 9 boda a potoa sledi fotofinisot tepavme li so siti i celsi a igrame doma igrame odlicen fudbal mislam deka premier titulata ke ja ukrasi nasata prebogata vetrina

БУШИИИИИ, да ми дадеа да бирам како да ги победиме гомнава, ова ќе го изберев - пенали, црвени... да пукнат :)
Иначе овој Хендо не е тачен, од кај му толку душа на чоекот, свака част по двајца бркаше :cuc::cuc::cuc:

На почеток на натпреварот имаше банер make us dream...еве сме уште со нареджи за титула...лигата на шампиони скоро да е обезбедена треба...незнам што треба да се случи да не завршиме во топ 4.

Само едно имам да пишам... УУУУУУУУУУААААААААААААААААААААААААААААААААУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!! Силовање!!! Јас само незнам како можи хардкор да пуштаат дење, деца гледаат, а вакво силовање е за 18+ :vozbud:

Честита нека ни е победата, да се множат, па зошто да не и титула годинава да лапниме :)

Видеово опишува како се осекам во моментов :D

Не ми се збори за титула. Ми се збори за тоа како ги измочавме. ГИ ИЗМОЧАВМЕЕЕЕ !!! ГИ ИЗМОЧАВМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!![DOUBLEPOST=1394988989][/DOUBLEPOST]
1962694_653014314760489_1744896378_n.jpg

@Peja989 како беше? До победа лабаво ко бабина сиса? :D

Последно уредено:
Rogooooooooooviiiii im natepavmeeee..

Dali nekoj go zABeleza Ferguson i facata mu??

Herheheheheheheheheeee

Caroj!!

YNWAAAAAAAAAAAAAAA

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom