Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Е тој....зашо бе да не го дружат.... некоја утакмица тој седи на клупа наместо Бред!
И тоа што викаш, за на Ален роденденот ако праат журка тогаш ништо не е чудно :D

АКТИВИРАЈТЕ СЕ БЕ !!! Со Стоук и Фулам коа играме поише пишуваме...

pobedivme li denes i realno imame sansi za titulata ako se izgubi ili nereseno ke bide pekolno tesko

Ke ve ebaaaaam!!

Se odnesuva na timot!

Ako dzabe se odzemaFF vcera ke im se najebem majke kukavne!!

YNWAAA!

Sho bi se reklo "one scouser has one more wish left"!!

Ајде денес да ги ебееме, само напред Ливерпууул, оле :vozbud:
Денес откажав се од обврски страна, ова не се пропушта. Чекам 3 бода!

Сите вие шо ојте на збиранка, поминете си убаво. Јас се токмев да идам со еден другар навивач на ЛФЦ, ама него му искрсна нешти и пропадна работата. Ама, се договоривме да дојдиме секако за последно коло ко че ја славиме титулата :)

Ајде денес да ги ебееме, само напред Ливерпууул, оле :vozbud:
Денес откажав се од обврски страна, ова не се пропушта. Чекам 3 бода!

Сите вие шо ојте на збиранка, поминете си убаво. Јас се токмев да идам со еден другар навивач на ЛФЦ, ама него му искрсна нешти и пропадна работата. Ама, се договоривме да дојдиме секако за последно коло ко че ја славиме титулата :)
Па дојди сам море, наши сме си :)

За вас навивам дербиво(и премиер лига) се надевам ќе им се приреди еден дебакл на "ѓаволиве" !!!

Во мој стил сега- FORZA LIVERPOOL !

Чист како суза :)
А тоа Рафаел педерчето што сака да изиграва Пепе нека го сиса :drk:

Klatiiiikuuur!!!!!

Gol, na Stivi G.

Prvo poluvreme eden nula!

Krffffffffffff da seraaaaaaaaaT!!

YNWAAAAAAAAAAAAAAAAAanja??

Mamataaaaaa.....kolku fali Kutinjo na sredina, ama ajt!

Kkao be onaka promasuvaat dodavanja. Se gleda deka fali Kurtoninjo!

Nejse, ne stignav do Boni...ke mi prostat site ostanati...no....LIVERPUUUUUUUUUUUUUUUUUUULLLLL!

(krsh sme u odbrana, seuste)

Krvvvvvvvvvvffffvvvvf!!!!!![DOUBLEPOST=1394980538][/DOUBLEPOST]PENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL!!!!!!![DOUBLEPOST=1394980580][/DOUBLEPOST]I STYIVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

KOJ GI EBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE[DOUBLEPOST=1394981656][/DOUBLEPOST]mOZE OVA NASIVE BESPOLEZI DA NE PRAAT KLATIKURENJA??[DOUBLEPOST=1394981769][/DOUBLEPOST]Ke me umrat[DOUBLEPOST=1394981814][/DOUBLEPOST]Dobro be...Rodzo moze i da smeni nesto!

Kao na primer da zacvrsti sredina?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom