- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Нубец, секој ден седам до 5 и не го спомнувам Семи...
Ти си нубец што не го спомнуваш, не јас што го спомнувам.
Д Мајти Сем.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нубец, секој ден седам до 5 и не го спомнувам Семи...
Јас немам нет да го гласам Рики за тие лепчињата не за Семи да го спомнамТи си нубец што не го спомнуваш, не јас што го спомнувам.
Д Мајти Сем.
П.С. Не знам што е нубец...![]()
Нуб уствари е почетник или неискусен ама кај нас се употребува во друг контекст.Јас немам нет да го гласам Рики за тие лепчињата не за Семи да го спомнам. Инаку нубец- некој што нема врска во некоја работа.
Ела ќе ти кажамТе гласавме, ама шо е она Битолски јогурт шо глем?
Ја вака ко Прилепчанец губам апетит. Друг пат ова да не ти се повтори![]()
Пошто ти кажале само ќе дополнам дека можи и бот да се користи за таква намена. Ова ец нели се додава само забораив како се викаше "процесот" а и не е битно.П.С. Не знам што е нубец...![]()
Ако сакаш да си замислиш човек кој е нуб или бот, замисли си го Ајре со сета своја големина и неспособностХаххахахаа
Несериозно едни, низаедни![]()
Рики ако победи сите од фан клубот ќе треба да не части
@Divider грешка е гласал, го нема во гласовите на Рики.
Ако сакаш да си замислиш човек кој е нуб или бот, замисли си го Ајре со сета своја големина и неспособност![]()
Е баш ме интересира шо ќе ми кажиш, ај да видам.Ела ќе ти кажам[DOUBLEPOST=1393291112][/DOUBLEPOST]
Пошто ти кажале само ќе дополнам дека можи и бот да се користи за таква намена. Ова ец нели се додава само забораив како се викаше "процесот" а и не е битно.
Бот - ботец - ботле
Нуб - нубец - нубле
Уствари за нуб првпат гледам некој во нубец да го претворил, ама пошто за бот можи и ботец и ботле, сигурно и за ова можи![]()
Ништо бе, ќе те почастам јогурт и бурекЕ баш ме интересира шо ќе ми кажиш, ај да видам.
Само пази, со Прилепчанец пробуваш да се драпаш, ама во Прилеп...![]()
Нема проблем, кога сакате, само да знајте дека има многу поуба скара на други местаНишто бе, ќе те почастам јогурт и бурекТи шо мислеше?
И сега кога ќе одиме Македонска куќа? Со Декио тоа праевме муабет некни, кога ќе не викни олаф, ама пошто не викаш сами ќе се каниме![]()
Нема проблем, кога сакате, само да знајте дека има многу поуба скара на други места![]()
Кај Кумата и во ЧардакКај Балче? :![]()