S
Stivie G
Гостин
Не го лажамАлоо, не го лажи малиот, гласав, море, гласано е, зар за наш да не гласав, кога сите други се таму полуморони и цели кретени.[DOUBLEPOST=1393314082][/DOUBLEPOST]
Паско бе, Паско!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не го лажамАлоо, не го лажи малиот, гласав, море, гласано е, зар за наш да не гласав, кога сите други се таму полуморони и цели кретени.[DOUBLEPOST=1393314082][/DOUBLEPOST]
Паско бе, Паско!
Македонска работаАх Дивајдеру, ме предаде...
На гости играме со нив.Ако не ги победиме Лајнчестер дома тоа ќе го сметам како голем неуспех и нема да можам да му простам на Роџерс таков кикс![]()
На гости играме со нив.
Нема да го мислиш ова ако дојдеме у ситуација баш со нив да се бореме за титула во некоја од наредните сезониСити се кул, нема потреба да бидат наведени со грди имиња. Тоа за manure само.
Ако дојде до тоа секако ќе се пцуе конкуренцијата. Али подобро Сити отколку било кој тим што има фанови у Македонија (освен нас нормално). Ако мора да се бира од тие пак, иде Челзи, па Арсенал... па не иде manure пошто за кур нема да ги бива све дур им е Мојс тамуНема да го мислиш ова ако дојдеме у ситуација баш со нив да се бореме за титула во некоја од наредните сезони![]()
Модераторе ептен изедначена битката меѓу Мињоле и Реина![]()
Банирај ме бе ајде, аман. Убаво ти е ни поставуваш правила а кога сакаш други да ти постават веднаш мрчиш.Ми правиш муабет од фб?
Офтопик?
Казнени?![]()