Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Алоо, не го лажи малиот, гласав, море, гласано е, зар за наш да не гласав, кога сите други се таму полуморони и цели кретени.[DOUBLEPOST=1393314082][/DOUBLEPOST]

Паско бе, Паско!
Не го лажам :D Кај мене твојот глас го покажува кај бомбастичен дрогираш. Може комјутерот нешто не ми е у ред или пак имам проблем со видот :D Или пак трета опција, ти си згрешил при гласањето :unsure::D

Ах Дивајдеру, ме предаде...
Македонска работа :D

Туку, гледам нешо гејчестер го папа од гејциве.
Во дуелот на двете гејски екипи, погејската го прими.
Незнам дали да ми е кеиф или не, ама нешо убо се расположив, ќе ме турнат на едно ливче најверојатно, пошто ги пишав дека ќе одат натаму, но ќе вреди.

Нека видат како ни беше нас во минатите години, пошто ко шо тргнале, ќе бидат ко нас во минатото.

Шо би рекол Џумерко во Солунски патрдии-Јас бев долу, ти беше горе, сега јас сум горе, ти си долу :pos: Курназлак е ко че си горе, да останиш горе, а вие шо напрајвте, ја посравте работава, море матимаскара ја напрајвте :)

Ако не ги победиме Лајнчестер дома тоа ќе го сметам како голем неуспех и нема да можам да му простам на Роџерс таков кикс :D[DOUBLEPOST=1393375294][/DOUBLEPOST]Ако де, против другите од тој град играме дома :D

Последно уредено од модератор:
Сити се кул, нема потреба да бидат наведени со грди имиња. Тоа за manure само.

Нема да го мислиш ова ако дојдеме у ситуација баш со нив да се бореме за титула во некоја од наредните сезони :icon_lol:
Ако дојде до тоа секако ќе се пцуе конкуренцијата. Али подобро Сити отколку било кој тим што има фанови у Македонија (освен нас нормално). Ако мора да се бира од тие пак, иде Челзи, па Арсенал... па не иде manure пошто за кур нема да ги бива све дур им е Мојс таму :D

Uff go papaa onie na Mojs, ama 2:0 i ne e garantor. Nie so Zenit da ne bese kiksot na Carra ke gi ebevme.

Ali kejffffoj vcera. Sea i nie da im zememe zdravje bi bilo merak neviden.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom